Algselt postitas sepakas
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustPedro ostu korral oleks esimest korda elus vist Chelsea fännidest kahju. Üks antipaatsemaid (kui mitte antipaatseim) mängijaid tänapäeva jalgpallis ja selline võiks hoopis kuhugi Saudi-Araabia naftajõgedesse daivima minna.FC Barcelona
Kommentaar
-
Algselt postitas Fairy May Vaata postitustVabandust, aga millest te räägite inimene ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustÜtlesin valesti midagi?
Kommentaar
-
See on lihtsalt kultuuriline erinevus. Vaata natukenegi Lõuna-Ameerika liigasid või kasvõi Copat. See ei ole nende jaoks häbi sellises mõistes nagu meie kultuuriruumis seda mõistetakse - see on loomulik mängu osa ja keegi ei tee sellest numbrit kui cunt sa välja näed seda tehes.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas realking Vaata postitust
Oh jeerum
Kommentaar
-
kahjuks on see teesklemine nii levinud juba, et mingit osa see enam ei häirigi. Osad Barca mehed lähevad nende vigadele reageerimisega väheke liiale jah aga arvan siiski, et nende esiletoomine nagu oleks just nemad see kõige hullem tiim on pisut ülekohtune. Ilmselt saavad sellist negatiivset tähelepanu ka selle tõttu, et nad on olnud päris edukad ja palju pildis. Lisaks ka lähtuvalt nende mängustiilist ja tasemest, tehakse nende vastu ka palju rohkem vigu kui enamiku ülejäänud tiimide vastu.
Pedro koha pealt olen ka pigem LeeRomeno-ga nõus. Ta pole isegi Barca tiimis minu hinnangul üks suurematest teesklejatest, rääkimata siis maailmast.
Kordan üle, et teesklemist ja vigadele ülereageerimist ma ei salli aga ärge tooge nüüd ühte tiimi nii esile kah.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust.... videod ...
Usu mind, vastupidiselt populaarsele arvamusele, erilist kognitiivset dissonantsi sellises olukorras ei teki. Pigem just olukorras, kus mehena tead, et ega see väga õige ei ole, kuid staatus ja klubi embleem "kohustab" bussunussut kaitsma. Aga eks igale ühele oma
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar