Algselt postitas Staadium
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitustSiin pole muud kui minna ja põlvili anuda, et Samsung tagasi särgile tuleks. Muud loogilist seletust pole antud seisule liigas.
Võttis lahkudes bussivõtmed kaasa.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustChelsea will win the league next season
1. Chelsea
2. Newcastle
3. Nottingham Forest
4. BurnleyThe One and Only
Kommentaar
-
Päris naljakas kuulata Mourinho hala penalti mitte andmise kohta, arvestades, et esimesel poolajal kohtunikud ei julgenud kahte penaltit anda Southamptonile..Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
mõnuagendi jutus on iva.aga ma arvasin,et pullitegemine lõpeb tänasega ära.see läks mulle maksma paar kasti õlut bettide näol,mille tselski duuhanisse keeras.oleksid nad võitma suisa vaevunud,siis oleks elu lill.paraku on see juba 3 kord,kus nad on mu korraliku kombo ära sittunud.liverpool juhib napiltkunagi pole olnd,et midagi polnd
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustSa kaMessi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustMa saan aru, et Morol on mure. Aga sellist interviuud vaadates hakkas mul tast lausa väga kahju. Kas te siis ei näe, et mees on õnnetu? Kurat keegi võiks midagi ikka ette võtta nende reffereedega. Chelsea vajab abi
Kommentaar
-
Ennustame , millal Abra närvid üles ütlevad ja Moro vallandatakse :
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitust"aasta postitaja" tiitel vintsu eest napsatud nagu naksti.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar