Vahepeal midagi natuke lõbusamat kah
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustJah, möönan et Schürrle on peale sinistega liitumist pigem tuhmunud. Aga samas jäi minusse kahtlus, et ei suudetud temast täit potentsiaali välja võtta. Aga iga kell valiks satsi teda enne kui Salahi või Cuadrado või Mosese.
Algselt postitas Mask Vaata postitustPuujalaks muutus ta millegipärast Chelsea perioodil. Eelnevalt Leverkuseni ja eriti Mainzi eest oli ta üks lootustandvamaid Saksa noori koos Götzede, Müllerite ja Holtbydega.
Vaata või mehe löödud väravate ja assistide arve. Aga mis veel olulisem, siis ta on seda tüüpi mängija, kelle kogu output ongi põhimõtteliselt väravad. Pressimismängu ja kaitsetööd mida moodne mäng aina rohkem nõuab, ta minu meelest piisavalt ei paku.
Ta ei olnud siis piisavalt hea Chelsea jaoks ega ole seda ka nüüd, ma ei saanud kunagi aru, miks Chelsea tema eest sellise röögatu summa soostus maksma. Wolves ongi umbes tema tase.
Kommentaar
-
Arsenali fänn ei saa aru miks nutetakse taga manageri kes nende mainet nagu tualetist alla viis. Selle hooaja tulemused ei ole ka sellised enam, et neid peaks kannatama ja kui klubi tehniline director ütleb veel juurde et tal on “palpable discord with the players” siis njah.
Ja ei ole see midagi ainult minu arvamus. Minu tuttav Chelsea plastik on küll õnnelik varajase jõulukingi üle, et tüüp tala sai.
Algselt postitas priity Vaata postitust
Need on need "elu suurte valikute" küsimused... Et siis kumb valida, kas:
- tsikk, kes on voodis hea, kuid muidu jube "b...."
- tsikk, kes on meeldiv ja viisakas, kuid muidu erilisi kõrghetki ei paku
Eks lõpuks igaüks teeb valiku selle järgi mida iseenda jaoks olulisemaks peab
- tsikk, kellega suhe on edukas 2-3 aastat pärast kõik laguneb kuna ta on b**** ja arvatavasti ka skiso
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustArsenali fänn ei saa aru, miks tiitleid toonud manageri taga nutetakse
Kommentaar
-
Ma olen ka kurb, et ei näe rohkem Hoseee mental breakdowni ja tema täiuslik rekord EPL-s Arsenali vastu säilib. Aga äkki tõstaks venelastele mõeldes pitsi, süütaks küünla ning võtaks need kalluritäied rannaliiva ja koliks oma teemasse tagasi. Sleep juba lõi rahakaardi lauale, kuigi te kõik teate kuidas see lõpeb. Ainult Mõnukas on õnnelik praegu. coco-t tervitan ka.
Või noh, pohhui tglt. Jose oli ikka ilge tšjort, aga siin teemas mitte kõik teda ei jumaldanud. Ka wordprez ja wordprez2 tundsid siin vallandamise eel veits piinlikkust, et kuidas ühe mehe ego nii suur saab olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitustMis klubi see veel 100 miljonit aastas kasumit on teeninud viimase kümnendi jooksul?"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustManchester United
manul oli see mingi 25 milli naela.
100 milli puhastkasumit ma ei tea küll, et keegi oleks teeninudMIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Algselt postitas denisss Vaata postitustBayern pani mingi 23-25 milli jeuri profitit 2014-15 seasonil.
manul oli see mingi 25 milli naela.
100 milli puhastkasumit ma ei tea küll, et keegi oleks teeninud
Premier League clubs' financial figures for 2013/14 (2012/13 in brackets), in order of wage bills, all sums in £ sterling.
Manchester United: wages 215.8m (180.5m); turnover 433.2m (363.1m); wages to turnover ratio 50 per cent (50 per cent); profit after tax 23.8m (146.4m)."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Kasum, ütleks kaasfoorumlane rK paljutähenduslikult, on raamatupidamislik mõiste. Ma rääkisin rahavoost. Kui vaatame asju ceteris paribus (siin eeldame, et auhinnarahade, teletulude, sponsorrahade, piletitulu jms teenimise võime on võrreldav - isegi, et ei ole), maksis Arsenal laenu 20-30 miljonit aastas tagasi ja samal ajal sai Chelsea raha peale. 10 aastaga sai miljard kokku ehk keskmiselt 100 miljonit aastas. Loogiline ju oleks, et sellest midagi ikka ka õige asja nimel rakendub, ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEi tekita. See põhjendab seda. Võitja jääb võitjaks ja Mourinho on Premieri tiitlitega tõendanud, et tema seda on.Maailmameistrid!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar