Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olen kuulnud, et Ballack on esitanud soove lahkuda Chelseast, aga need on ka ainult kuulujutud, nii et ei saa neid eriti uskuda, põhjuseks pidi olema kohanemis raskused!
Olen kuulnud, et Ballack on esitanud soove lahkuda Chelseast, aga need on ka ainult kuulujutud, nii et ei saa neid eriti uskuda, põhjuseks pidi olema kohanemis raskused!
Ühes teises artiklis oli ka märgitud, et Abromovitš on üritanud Crespot Stamford Bridgel hoida, andund talle isegi mingi eralennuki, kalli maja autod vms aniway poolik on ikka tuleval hooajal chelseal üks maailma parimaid (kui mitte parim) Ballack-Lampard-Robben-Cole, minu arust oleks väga huvitav näha kuidas omavahel hakkavad keskväljal lamp ja ballack hakkama saama, mõlemad mehed on ju harjunud olema oma klubi liidrid nagu...
Ma tahaks eriti näha, mida Ballack hakkab äärel ning Robben keskel tegema. Eks täapäeva mängijad peavadki universaalsed olema
robben ei mängi elusees keskpoolikut,pigem mängib nistelrooy keskkaitset kui robben keskpoolikut
Kommentaar