Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Chelsea team tonight: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Diego Costa, Pedro
Hazard vigane, siis kahjuks, kuid Pedro ja Willian midagi kehvamaks ka ei tee.
Ei oskagi midagi ennustada täna. Peale eilset Arsenali libastmist oleks tore ükskõik, millised 3p. Samas kui vaadata kogu seda Sunderlandi mängupilti ning neid mehi väljakul, siis usun, et hea õnne korral ja mängijatelt hea pühendumusega võib siit kõva 7:0 ka ära tulla. Samas sisetunne ütleb, et nad võõrsilmäng ikka, siis Costa lööb mingihetk selle värava ära ja tiksume 1:0 2:1 võiduni.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Läks ikkagi oodatud stsenaariumit pidi ja saime 1:0 võiduga need 3 väärtusliku punkti tabelisse. Võõrsil domineerida, värav ära lüüa, taga 0 hoida, siis nurisemiseks nagu põhjust ei ole. Sunderland on muidugi Sunderland, kuid ikkagi. Samas ei meeldinud üldse see Conte eilne taktika, et kõik 3 vahetust oli puhtalt kaitsvamat. Mäng oli vahepeal korralikult kontrolliall ning oleks olnud võimalus täiesti ära vajutada ning Loftus Cheeki ja Batsu olid pingil kindlasti tahtmist täis.
Laupäeval, siis Crystal Palace A. Man United näitas eile kenasti, et Palace oma kodus on täitsa mängitav ja võidetav vastane. Eks mingihetk peab see mull lõhkema ka, kuid kahju oleks kui see just sellises kohas lõhkeks. Hetkeseks, siis 10 mängu võidetud väravatevahega 23-2. Vähemalt saab kevadel suure tõenäoususega tiitlit tähistada.
Alguses ei saadud ennast käima, kuid siis koguti ja no Diego Costa... see vend lihtsalt teeb. Kogu meeskonnalt täna korralik esitus igas faasis. 11 võit järjest ja nagu ma juba eelpool maininud olen, siis see tunne, et kevadel näeb oma lemmikud Premier League karikat peakohale tõstmas on äärmiselt võimas.
Kommentaar