Algselt postitas Raitsu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Tuli täna ikka Cahilli poolt vigade parandusega see võit ära. Realiseerimisega on kohati ikka probleeme, aga kui kaitse on taga ikkagi kindel ja keskväli nullib vastaste võimaluste tekkimised ära, siis ei paista see niivõrd välja.Samuti peab võõrsil Stoke üle võiduga kindlasti rahule jääma. Nüüd koondisepaus ja osad põhimehed eesotsas Alonso ja Fabregasega ei ole koondisega, mis on üllatav, kuid hea. Järgmised mängud peale koondisepausi on kodus. Crystal Palace H, vorm on neil küll paranenud, kuid peaks olema siiski suhteliselt kindel võit. Man City H ei tea ei põe, võõrsil sõitsime üle, kuid alahinnata neid ei saa isegi väga kõikuvast vormist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustDiego Costa on lihtsalt nii kunn vend
Kommentaar
-
Samas on väga suur vahe, kas ta on "kunn munn" või "munn kunn".see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSamas on väga suur vahe, kas ta on "kunn munn" või "munn kunn".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustVot mulle jääb täiesti arusaamatuks, no mis kuradi moodi saab keegi Shreki poolvenda kunniks nimetada. Hullemat tölpa annab ikka otsida. Isegi juudisoost Mr. Universum jääb talle alla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustVot mulle jääb täiesti arusaamatuks, no mis kuradi moodi saab keegi Shreki poolvenda kunniks nimetada. Hullemat tölpa annab ikka otsida. Isegi juudisoost Mr. Universum jääb talle alla.
Kommentaar
-
Costa on igati võll mees. vahepeal lööb munnimeeter piirajasse kah aga eks see jääbki teistele rohkem silma. samamoodi nagu siis kui Zlatan paneb mingile vanale elpsi räägitakse sellest et kuradi pirakas nina on ikka raisal.
Cahill from zero to hero aga Kante võtab iga mänguga rohkem neid vastaste mune pihku omale. rünne võidab mänge Kante võidab tiitleid??Algselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar