Algselt postitas Devil
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
-
Algselt postitas eika Vaata postitustVõttes aluseks viimased 11 aastat, siis ma pigem ütleks, et kui tahetakse treenerit, kes peab vastu enam kui aasta, siis peaks just Itaalia poole vaatama. Viimase 11 hooaja jooksul on läbi käinud 10 treenerit ja nendest ainult Ancelotti ja Conte 2 aastat vastu pidanud*. Üldjoontes näitab muidugi hästi ära, et kui rõlge tõmblemine Chelseas käib.
* Grant aasta, Scolari aasta, Hiddink aasta, Ancelotti 2 aastat, Villas-Boas aasta, Di Matteo poolt aastat, Benitez aasta, Mourinho poolteist aastat, Hiddink pool aastat, Conte 2 aastat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustItaalaste teine aasta on selle eest jälle jube olnud, aga noh jah siin on ka see, et väga raske on peatreeneril ka kesta olenemata stiilist ja rahvusest kui Board on selline nagu ta on. Ma ei kaitse ega ei õigusta Contet, aga ma usun et pooled transferid ei ole kindlasti tema unistus või tahe ja on teiste poolt läbi surutud ja sellest ongi kogu see Frustratsioon ja meedias läbi lillede suunamine Chelsea Boardile, et see on teie süü. Costaga tülliminek okei jah oli nagu oli, aga Batman, Emerson, Barkley, Bakayoko, Matic, jne see ei ole reaalne, et iga järgmine üleminek aina nõrgestas ja nõrgestas meeskonda ja Conte puhul ei ole tegemist nii lolli treeneriga, kes ainuisikuliselt selliseid otsuseid vastu võtaks. Romani puhul on meil väga vedanud, et selline rikas Sugardaddy on, aga saaks ainult sellest lollist ,,MINA OLEN PUTIN JA SEE ON MINU VENEMAA JA PÄIKE TIIRLEB ÜMBER MINU,, ideoloogiast lahti oleks tulevik täitsa helge.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustCosta minema saatmine oli conte otsus - sellega keerati ka hooaeg perse, ainult iseennast võib süüdistada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustCosta taha ei jäänud midagi nii suurelt kohe kindlast. Costa oli võimas ründaja ja lõi, aga Morata sulandus moment Chelseasse ja hooaja alguses tagus väravaid ja ees mingit taseme langust küll ei olnud ja Batman oli pingilt väga energiline alustaja. Vormi languse põhjus oli treeningväljakutel ja sisekliimas.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMina isiklikult arvan, et costaga oldaks top4 võitluses praegu sees ja CL on ilmselgelt tähtsam kui mingid omavahelised suhtlemisprobleemid mida treener peaks suutma korras hoida.
Kommentaar
-
minu lugemise järgi jäi enne 2:1-te southamptonil saamata 2 penaltit ja chelseal 1 punane kaart. Vaatasin mängu jupiti, nii et võis olla rohkemgi ja võis olla ka midagi, mis jäi andmata chelsea kasuks.
Igaljuhul masendav vilepartii. Pagana kahju, et kohtunik nõnda vana mees on, et silmad ei seleta ja jalad vana keha õigesse vaatenurka sättida ei jaksa. Munad on ka vist kokku kuivanud. Sellest, et chelsea punkte saab või ei saa on räigelt poogen, kahju lihtsalt, et niivõrd äge klubi nagu southampton, kust on tulnud palju väga häid noori mängijaid, relegatsiooniohus sipleb. Need 3 punkti oleksid olnud üliolulised.
Kommentaar
-
Algselt postitas RD Vaata postitustminu lugemise järgi jäi enne 2:1-te southamptonil saamata 2 penaltit ja chelseal 1 punane kaart. Vaatasin mängu jupiti, nii et võis olla rohkemgi ja võis olla ka midagi, mis jäi andmata chelsea kasuks.
Igaljuhul masendav vilepartii. Pagana kahju, et kohtunik nõnda vana mees on, et silmad ei seleta ja jalad vana keha õigesse vaatenurka sättida ei jaksa. Munad on ka vist kokku kuivanud. Sellest, et chelsea punkte saab või ei saa on räigelt poogen, kahju lihtsalt, et niivõrd äge klubi nagu southampton, kust on tulnud palju väga häid noori mängijaid, relegatsiooniohus sipleb. Need 3 punkti oleksid olnud üliolulised.
Kommentaar
-
Mis siin ikka seletada....suht piinarikas hooaeg on olnud. Sellest viimasest City m2ngust ei saa ma endiselt yle....niisugust paska ei ole ma elusees n2inud Siniste poolt. Null survet ja platsil lonkimine nagu Arsenal juba Kutid oskavad kyll kui tahavad(nagu eile peale 0-2 seisu j22mist), aga enamasti nagu ei taheta v6i ma ei tea, mis neil seal peas toimub.
Ja kui Hazard on pidevalt nii yles/alla oma vormiga, siis v6ibolla 100+ milli ja Reaali ei olegi enam nii nukker plaan. Kuigi endiselt arvan, et parem oleks kui ta j22ks loomalikult!
Kommentaar
-
tähendab, wembley kohting Unitediga sai täna kokkulepitud. ründajad said kehaosad valgeks ja täieliku kollapsi ei näidatud. enne fuckupi finaali aga veel liigas vaja kanda kinnitada - kuivõrd ebatõenäoline siis oleks päris muljetavaldav veel nelja mänguga Arsenalile EL koht kätte mängida. neljas koht on ilmselt juba horisondi taga, kuid Liverpooli peame veel võõrustama kes suutsid WBA'le 2 tükki kinkida. vale koht võibolla optimistiks kui hooaega üldiselt vaadata aga kevad on ju tärkamise aeg.
saagu Contest suvel mis saab aga oleks tore fakapiga see hooaeg alla joonida. mina isiklikult loodan et jääb, tõsiselt loodan. kui talle suvel natuke raha kulutada anda ja veitsa vabamad rakised (taas, ebatõenäoline arvestades mis hooaeg on olnud ja shots taken at the board jms) siis äkki saame järgmine hooaeg rääkida olukorrast kus põhis mängivad peale Christenseni veel näit. Loftus-Cheek, Zouma, Kenedy(jääb njuukasse?), Abraham, Aina?
st vaevalt kõik korraga sisse rabistatakse, aga ilmselt need nimed on kõige tõenäolisemad - puhtalt premmi kogemuse pealt. Miazga, van Ginkel, Musonda, Baba Rahman kipun arvama et sellest uksest sisse ei astu. samuti ei kujuta ette mida mõeldakse Pašalic', Piazon, Mount, Nathani, Izzy Browni koha pealt. võiks juba ju laenukarusellist mingit vilja ka saama hakata, sest muidu me jäämegi vahetama peatreenereid kes ei julge veel tõestamata poisse tulle visata ja jäämegi mingeid palgamõrtsukaid kasutama kes hooaja panevad isuga ja siis tahavad Real MadridiAlgselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas M1kker Vaata postitustoleks päris muljetavaldav veel nelja mänguga Arsenalile EL koht kätte mängida
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar