Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustÜsna hale, et ei suudetud võita 11 vs 9 mängides pea 20 minutit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustPunased kaardid olid õigustatud. Veel üks mäng, mis jääb ilmselt meelde pensionipõlveni.
Pikkade 'laitside põhjal mental mäng muidu!★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustKas "sexy football" on tagasi?
Mäng oli vägev. Juhtus liiga palju, et kõike kommenteerida. Esimene poolaeg oli Ajax parem, teine meie ehk viik suht õiglane tulemus.
Ajaxi kolmas värav oli muidugi hea huumor Kepa poolt
Chelsea on muidu üllatavalt tubli olnud, aga kuidas eile ajaxile niimoodi alla jäädi on imelik, ajax teeb ajaxit vist.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustehk jäi sul tähelepanemata, aga ajax oli üheksakesi : DDDD
Chelsea on muidu üllatavalt tubli olnud, aga kuidas eile ajaxile niimoodi alla jäädi on imelik, ajax teeb ajaxit vist.
Naljanina. See mäng oli veits nagu see hooaja alguse mäng ManU-ga. Et paberil on üks asi, aga reaalsuses oli midagi muud, aga õnneks suudeti seekord mingigi tulemus ära tuua.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustEt Chelski tuli väljakule ja jalutas nsm ringi ja kohe kuidagi ei saanud Ajaxile vastu ja siis kohtunik otsustas, et võrdsustab vähe mängu?
Naljanina. See mäng oli veits nagu see hooaja alguse mäng ManU-ga. Et paberil on üks asi, aga reaalsuses oli midagi muud, aga õnneks suudeti seekord mingigi tulemus ära tuua.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustnii nummi unistustemaailm ä
Kommentaar
-
Kas ma olen ainuke, kes arvab, et Azpilicueta lõi suluseisust 4-2 värava ja VAR suutis jälle ära munada?"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustKas ma olen ainuke, kes arvab, et Azpilicueta lõi suluseisust 4-2 värava ja VAR suutis jälle ära munada?
Mina vastupidi olin üllatanud, kui hea Chelsea eile (teisel poolajal) oli. Oleksin oodanud palju selgemat Ajaxi ülesõitu. Tasub arvestada, et eelmise hooaja CL poolfinalist pole mingi kotikute punt.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustKas "sexy football" on tagasi?
Mäng oli vägev. Juhtus liiga palju, et kõike kommenteerida. Esimene poolaeg oli Ajax parem, teine meie ehk viik suht õiglane tulemus.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustehk jäi sul tähelepanemata, aga ajax oli üheksakesi : DDDD
Chelsea on muidu üllatavalt tubli olnud, aga kuidas eile ajaxile niimoodi alla jäädi on imelik, ajax teeb ajaxit vist.
Kui selline kingitus palliplatsil ´sülle kukub´, siis tuleks see vastu võtta ja tänada, selle asemel teatab Lampard:,,/.../with this spirit we can go places! You need characters, you need personalities. It would be easy to turn it in at 3-1, or 4-1, but we didn't." - asjaolusid arvestades on see asjakohatu ja täiesti maitselage avaldus.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust1:1 penalti - küsimust pole, selge viga
2:4 - sama vaieldav nagu Promesi 2:1
Blind punane - samuti ilmselge otsus
Veltman punane ja 3:4 - selge käsi, selge penaltiFC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar