320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Kommentaar
-
Werneri värav jopp või mitte, tõmbas seal korralikult Reali vendi perseli. 1+1 on siiski näitaja. Teiseks, Chelsea tegi väga hea mängu. Väga vähe jäi puudu. Lisaks, paljud satsid saavad sellega uhkustada, et tegid kahe mänguga 49?! lööki Reali vastu. Müstiline number. Õnne polnud ja realiseerimine tiba jäi vajaka, aga sisu näidati korralikult.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kevv92 Vaata postitustLisaks, paljud satsid saavad sellega uhkustada, et tegid kahe mänguga 49?! lööki Reali vastu. Müstiline number. Õnne polnud ja realiseerimine tiba jäi vajaka, aga sisu näidati korralikult.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Ma olen saanud ise pmst kaks aastat olla sinu positsioonis... öeldakse, et üksluisus ei ole hea ja vaheldus rikastab jne.... tra see, kes seda räägib ei tea, millest ta räägib...
Kommentaar
-
üritasin pilti kokku panna, et millest sa räägid ja ei saa aru. kas võitmisest või kaotamisest vms. aga ma nüüd tuttu, sest vastupidiselt populaarsele arvamusele ma iga õhtu ka kaelale nipsu ei tee.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Be Careful, sa kaevad endale sügavamat auku kui su lemmar Manu peale Fergusoni lahkumist. Pärast on raske välja ronida.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustSee pennal oli ikka päris piinlik amatööri tase Aga väga vajalikud 3 punkti kotis!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar