Algselt postitas jyriöö
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustObjektiivne my ass - kui ta inglane ei oleks, võiks selle 18 milli rahumeeli kümnega jagada. Suvaline võrdlus, mis esimesena pähe kargas - Eboue Arsenali 1,5 miljoni eest. Igaüks võib omad järeldused teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitustKas mu silmad petavad või on Cech juba platsil?
villa-chelsea on homme muidu
ja ma ei usu, et ka Terry nii kiiresti naaseb ja Cech ammugi mitte, see poleks m6istlikGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas chelseafan112 Vaata postitustKhjuks ei ole paljude heade äärekaitsjate hinnad avalikud nii et peatl leppima sellega, et nt. Zambrotta eest maksti 28 aasta vanuselt 10M aga see oli hea tehing kuna juve oli suht sundseisus. Grosso eest käis inter väidetaval 16M letti. Ashley eest käidi välja 5M+Gallas.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas chelseafan112 Vaata postitustJah, aga Richardsil on nendeni veel 10 aastat aega ning kui ta juba praegu on üks inglise liiga parimaid omal kohal, usun, et ta saab minna ainult paremaks. 18M on m
minu arust normaalne. Ning kui ta on alles nii noor, pol chelseal enam pikka aega vaja selle koha pärast muretsda.
Kommentaar
-
Jajah, järgmised viisteist aastat on hooleta. Wayne Bridge, anybody?
Nii noore mehe ostmine on alati mingis osas loterii. No sry, aga tuginemine väitele "ta saab minna ainult paremaks" eeldabki just täpselt neidsamu selgeltnägija võimeid, mida isegi onu Romkal ega Spetsiaalsel Mehel tõesti paraku ei ole.
Aga et süda kohe päris rahule jääks, siis vaatame korraks neid viimaste aastate nooremapoolseid mängijaid Premis, et keda ja mis rahade eest ostetud on, eks ole. Konkreetsed numbrid, mõned ehk küll pisut spekulatiivsed, aga suurusjärku see ei muuda. Et siis Walcott 5 m£, Dawson 3.3m£, Lescott 4m£, Lennon 1m£, Defoe 6m£, Jenas 7m£... Kõik noored ja paljulubavad, isegi inglased ja puha, ometi ei maksa keegi nende eest mingeid ulmehindu. Veel paar noort kaitsjat siia võrdluseks: Senderos 2.5m£, Evra 5.5m£, Paletta 2m£. Seesama Chelsea ostis mõne aasta eest Joe Cole'i 6.6 ja Robbeni 12 milli eest. Nüüd siis ühe 18-aastase eest pea sama palju? Ma arvan, et aitab vist näidetest selleks korraks - Richards 18 miljoni naela eest ON totaalselt ülemakstud, ükskõik kui hea mängija ta ka ei oleks.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
esiteks, vaatame, kas ta üldse tuleb- mitmed teised premieri klubid on ka pakumise teinud.Ning chelsea trump ongi see, et ta saab rahaga hetkel teised üle trumbata ning mis selles halba on?? Iga meeskond soovib ju, et tal oleks parimad mängijad. Ning kui chelseal on siuksed võimalused, siis on kohe kerge kadedusevimm sees. Vaatame kõigepealt millist mängu ta suudab näidata,siis räägime kas ta on oma 18M väärt:P Kui Manu omal ajal ostis rio 30M eest, ei kuulnud ma küll nii palju vingumist. Mees on küll hea, aga ndlasti mitte 30M vääriline. Vidic, kes osteti väidetavalt 1,4M eest, on hulka paremat mängu näidanud. Nii et kui meil on selline võimalus hetkel, siis miks mitte???
Kommentaar
-
Carrick 14m, Rooney 20m. Esimese eest ka liiga palju ja teine on loom, keda sünnib vast kord kümne aasta jooksul. Aga noh, mis ma ikka kägisen, ostke keda tahate. Raha maksab ju.
edit: ja kadedust ei ole siin küll karvavõrdki.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Ja ongi ülemakstud, täiesti nõus. Paja ja katlaga pole siin mingit pistmist - ega see, kui ma klubi toetan, tähenda veel, et ma nende ostupoliitikat tingimata heaks kiidaksin. See paremale ja vasakule pildumine lõpeb viimaks sellega, et ostetakse 50m eest mingeid 16-aastaseid kokku, sest "raha ju on". Ainult et kas siis veel on klubi, kuhu osta...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar