Algselt postitas pasunapiilu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas pasunapiilu Vaata postitustsajets.....sa oled lihtsalt lammasFeel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!
Kommentaar
-
Sajets räägib ju jumala õiget juttu. Kui on sadade millide eest staare ette ostetud, kus sul 2 aasta pärast nendele oma kasvandikele ruumi on? Pealegi võib sinna akadeemiasse investeerida palju tahad, ega selle rahaga sa talenti nendesse poistesse sisse ei süsti ju.
Kommentaar
-
No ega seepärast üritavadki Inglismaa suurklubid ka sihtida Hispaania mudeli poole, kus B-meeskonnad möllavad rahulikult madalamates liigades. Praegu peavad chelskid oma varusid mingis tobedas reservideliigas solgutama, aga siis saaks CocaColas kogemusi jne. Hispaanias on praegu näiteks Real Madrid Castilla Segundas ja Barca, Malaga (!!!) jne B-d kolmandas liigas
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustNo ega seepärast üritavadki Inglismaa suurklubid ka sihtida Hispaania mudeli poole, kus B-meeskonnad möllavad rahulikult madalamates liigades.
Igasugust nalja saame tulevikus näha, aga selline sigadus Inglismaal läbi ei lähe. Liiga palju 19. sajandil asutatud klubisid on ees.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas chelseafan112 Vaata postitustno mina näen tulevastes staarides näit. Ben Sahari, Scott Sinclairi, Manchienne´t ja Pettigrew. Ja ei usu mina, et woods jt. osteti 2M each. pakun max. 0,2M
Ja kindlalt aitab see B-meeskonna alamliigades mängitamine kaasa noorte arenemisele. Selles pole kahtlustki.
Kommentaar
-
Algselt postitas chelseafan112 Vaata postitustno mina näen tulevastes staarides näit. Ben Sahari, Scott Sinclairi, Manchienne´t ja Pettigrew. Ja ei usu mina, et woods jt. osteti 2M each. pakun max. 0,2M
Kommentaar
-
Chelsea are refusing to pay Bolton's £3.5m asking price for defender Tal Ben Haim. (Daily Star)
The Blues are also interested in Deportivo's Jorge Andrade, Man City's Sylvain Distin and Roberto Ayala of Valencia. (Times)
Mourinho on päris meeleheitlikult üritamas kaitses auke lappida.Boula, kes mängis teisip. 1.poolaeg päris hästi, on nüüd kah 4-6 nädalat väljas:S Loodame, et läheb õnneks, ise pooldaksin Andradet, kes sobiks ka paremale äärele vajadusel.
Richardsi diil jääb ära arvatavasti, kuna city peatreener on sellele kategooriliselt vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas chelseafan112 Vaata postitustno mina näen tulevastes staarides näit. Ben Sahari, Scott Sinclairi, Manchienne´t ja Pettigrew. Ja ei usu mina, et woods jt. osteti 2M each. pakun max. 0,2MFeel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar