Ja mina arvasin, et Arsenal võitis 2005 a. FA Cupi. Või hindab Special One seda viigiks?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
See Jose jutt on tõesti ahastama panev, ManU on ka see hooaeg kannatanud palju läbi vigastuste, kuid nt suudeti Saha asemele Larsson saada ja mujal on õnneks pink välja vedanud. Mehed kelle palgad on kordi väiksemad kui Chelsea omad. Jose võiks rohkem mõelda mida suust välja ajab.
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas chelseafan112 Vaata postitustlol, ma ei ole pime ning LUGESIN seda juba enne, kuid sooviksin seda intervjuud telepildi vahendusel näha või siis kasvõi kuulda.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustLMAO, LOL jne. Ma üritan leida sulle telepildi tema intervjuust ilma hääleta, saad kenasti vaadata.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustPagan, mina ei mõista kust sinusugused geneetilised eksitused meie sekka satuvad. Tõesti ei mõista.
"John risked himself and the Arsenal player was trying to protect his goal. I have no criticism about that.
Mourinho otsene ütlus olukorra kohta - selgelt ju tunnistab,et Terry pani ise kolba lolli kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitust"I just know he was heading the ball. It would be normal for an Arsenal player to try to kick it five metres from his own goal. The defensive player has to do that.
"John risked himself and the Arsenal player was trying to protect his goal. I have no criticism about that.
Mourinho otsene ütlus olukorra kohta - selgelt ju tunnistab,et Terry pani ise kolba lolli kohta.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustAinult JT ( või ka Boobeki) taoline hälvik läheb peaga lööma madalat palli kui suur must mees oma jaga samas suunas sirutab.
Lõbus oli vaadata kuidas reporter kisendab : Terry dives bravely for the ball as usual. ja sisi järsku vait jääb.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMine perse, sõna otseses mõttes. Mis see Diaby on sul mingi kääbik või on jalgade sirutamine rinna kõrgusele täiesti tavaline värk? Keegi polegi teda (Arsenali kaitsjat siis) teab mis süüdistanud, sest igaüks oleks seda palli sealt tõnäoliselt niimoodi lööma hakanud. Kuid türa, milline troll sa oma parastamisega oled. Ma pole ammu mingi jutu peale nii pahane olnud.
Mis puutub parastamisse, siis Terry on eraeluliselt ilge ahv ja kuna pold kokkuvõttes tõsine pauk siis selline koputus kulus talle ära küll.
Ja Mourinho repliig postimsie mõte oli lihtsalt näidata, et Diaby poolt pold ohtliku mängu haisugi.
PS- mina plõksin ka palju ja vahel mõttetult aga üldjuhul meeskondade teemades kellel Arsega on mäng olnud või siis Eesti teemades vahel harva. Ma ei käi sul Leedsi teemas iga suvalise asja peale hüppamas. Ja ilmselt ei tule kah, sest kui loosiga ei näkka mõnes karikasarjas, siis Leeds ja Arsenal ei mängi omavahel vist niipea.
Üldiselt tõmba oma teksti koomale vana tüütus.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustMinul pole huumorisoont olemas, mida sa õige arvad. Küsi kasvõi reed´i käest.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar