Algselt postitas ChelseaFC
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustKas peaks andma? Abramovitš on juut, mitte venelane.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustmu arust ei ole midagi hullu, tegemist on ju heade mängijatega( ainuke kes mulle muret teeb on diarra, kuna ma pole teda mängimas näinud) ja kindlasti ei ole mängijate probleem nii hull nagu utd-is. Ma ususn et sinised suudavad ära võtta, aga pool on selline ebameeldiv vastane, kes millegipärast suudab CL-is rohkem läbi lüüa kui PL-is, usun et tuleb nibin-nabin raske mäng, mis lõpeb võidukalt.
'pool on jube vastik meeskond. Kummardan maani nende foorumlaste ees, kes lisaks ManU palavale fännamisele jaksavad veel ka Chelseat toetada. Way to go!the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMa arvan ka, et seekord hullu ei ole. Mina olen Diarrat näinud, ta on super ja teeb üksi mängu ära.
'pool on jube vastik meeskond. Kummardan maani nende foorumlaste ees, kes lisaks ManU palavale fännamisele jaksavad veel ka Chelseat toetada. Way to go!
Kommentaar
-
Kas kellelgi on plaanis sõita Londonisse millalgi mängu vaatama ?
Me sõbraga kavatseme augustis lennata Londonisse, kuid probleemiks on see, et on vaja kiiresti aeg broneerida, aga mängude aegu ei tea. Et ka siis keegi oskab öelda, millal avaldatakse uue hooaja ajad. Ning mis ajavahemikel mängitakse sõprukaid ?
Kommentaar
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustKas kellelgi on plaanis sõita Londonisse millalgi mängu vaatama ?
Me sõbraga kavatseme augustis lennata Londonisse, kuid probleemiks on see, et on vaja kiiresti aeg broneerida, aga mängude aegu ei tea. Et ka siis keegi oskab öelda, millal avaldatakse uue hooaja ajad. Ning mis ajavahemikel mängitakse sõprukaid ?
Kommentaar
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustKas kellelgi on plaanis sõita Londonisse millalgi mängu vaatama ?
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMa arvan ka, et seekord hullu ei ole. Mina olen Diarrat näinud, ta on super ja teeb üksi mängu ära.
'pool on jube vastik meeskond. Kummardan maani nende foorumlaste ees, kes lisaks ManU palavale fännamisele jaksavad veel ka Chelseat toetada. Way to go!MU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustBoularouz on nii sitt, et isegi Titus Bramble irvitab ta üle.
tuletaks kasvõi meelde chelsea grupis toimunud mänge barca vastu, kus boula track-is ronaldinhot mõlemas mängus. Kodus pani ta ronni otses mõttes kotti ja ei lasknud tal mitte midagi teha, võõrsil aga täiesti vastupidi.
Siiski eelistaks kannibali keskkaitses kui Ferreirat. Kuigi juba kuuldused, et Carvalho siiski juba tegi trenni
Kommentaar
-
... Et ka siis keegi oskab öelda, millal avaldatakse uue hooaja ajad...BACK WHERE WE BELONG
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustKüsi Martinilt või uuri Leedsi teemat, seal kuskil oli selle hooaja mänguaegade avaldamine olemas. Samas ma ei saa aru, miks üldse minna Londonisse??? ja sellist meskonda vaatama???
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustBoularouz on nii sitt, et isegi Titus Bramble irvitab ta üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustKuhu siis peaks minema? London on inglismaa jalgpallimeka ning hetke seisuga asub seal 7 premierleague meeskonda. Ning sul pole vaja soovitada kuhu mängule minema peaks. Ta on täiskasvanud inimene arvatavasti ja oskab ise samuti otsuseid vastu võtta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar