Niisiis, Robben tegi täna koos meeskonnaga kaasa mängueelse treeningu, mis tähendab, et mees on terve. Samas kahtlen, kas Jose riskib teda homme mängu panna- vastas ju jõhkrad pensionäärid. Kuid kui seis soodne võib ta vahtetusest sekkuda. Ja teisipäeval peaks ta juba olema valmis võitlema algkooseisukoha eest ja suutma 90 minutit platsil olla. Ballackist mul uudised puuduvad- on ta hommseks terve?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustNiisiis, Robben tegi täna koos meeskonnaga kaasa mängueelse treeningu, mis tähendab, et mees on terve. Samas kahtlen, kas Jose riskib teda homme mängu panna- vastas ju jõhkrad pensionäärid. Kuid kui seis soodne võib ta vahtetusest sekkuda. Ja teisipäeval peaks ta juba olema valmis võitlema algkooseisukoha eest ja suutma 90 minutit platsil olla. Ballackist mul uudised puuduvad- on ta hommseks terve?
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitusthttp://soccernet.espn.go.com/news/st...425477&cc=5739
Gerrard, Jamie Carragher and keeper Jose Reina will be left at home when the squad travel for the match at Portsmouth.
Oleks meil ka sellist luksust, et Cechi, Terryt ja Lampsi puhata
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustJah, selle pärast peabki Jose pooli favoriidiks. Neil on see luksus puhata mängijaid, kuna pole ausalt öeldes vahet, kas lõpetad 3nda või 4ndana. Kuid meil on veel võimalus ka liiga võita ning selle nimel peame võitma kõik eesolevad mängud. Ma usun, et väravavahil ei ole väga palju puhkust vaja anda, kuna Boltoni vastu tal vaevalt väga tihe päev tuleb. Loodame jah, et keegi täna vigastada ei saa. Eriti hull oleks, kui kaitseliinist keegi välja langeks. Aga elame-näemeMU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustMinuarust nagu Chelseal on mehi, kes võiksid anda puhkust,aga ei usaldata. Olgem ausad, Chelsea kasutab maksimaalselt 15meest, rohkemaid kohe mitte kuidagi eil julgeta.
Cech, Geremi, Carvalho, Terry, Bridge, Diarra, Mikel, Essien, SWP, Kalou, Ševa.
Puhkust antakse nii Lampardile kui Drogbale, kes võivad sekkuda vahetusmeeste pingilt.
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustNo türa küll Everton on ikka hea saast, 0:2 eduseisust kaotavad 4:2 ja meie saame mingi Boltoni, kes saab 3 lõõki üldse postide vahele ja 2 neist on väravad.
Mitte Everton pole saast ega ka Bolton.........täna oli selleks ChelseaMU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas Neevitser Vaata postitustMitte Everton pole saast ega ka Bolton.........täna oli selleks Chelsea
Kommentaar
-
Algselt postitas Neevitser Vaata postitustMitte Everton pole saast ega ka Bolton.........täna oli selleks Chelsea
Sellele pole mõtet vastu vaielda ning ma ei mõtle sellega midagi halba ManU suhtes, GJ.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustNing Phil Neville on totaalne lammas... Ta isegi ei püüdnud seda ära lüüa, tegi teene oma vennale ja vanale klubile.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustjah, õnneks on teisipäevaks osad mehed puhanumad
Kommentaar
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustPuhanumad ? Kes ?... See et Lampard sai puhkust 25 minti ja see et Drogba sai 45 minti. See pole midagi võrreldes mida Liverpool sai endale lubada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar