Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustSuht igav mäng oli. Lõpus läks põnevamaks, aga kerge muie tuli kui kõik 80% võimalused Utd. kuidagi ära tõrjus/päästis See oli jah kerge treeningmäng. Hea meel on, et lõpuks said põhitegijad ka puhkust. Lampardil vist 60 mängu täis ? Suht jõhker ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKui küsida tohib, siis milline on 80% võimalus?
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitust"Carvalho one per cent. Ballack zero per cent. Robben has a real chance and Drogba will be fit."
Drogba terve finaaliks, see vähemalt hea uudis.
Kommentaar
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustSee väga hea uudis. Aga Carvalhot vaja, kurat
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust19ndal näitame alles, kes tegelikult parem on!
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust19ndal näitame alles, kes tegelikult parem on!AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustEks Essien paeb seda koht siis mängima. Vaevalt Mourinho enam Boulat usaldab
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustA ma tegelt ei saa aru, kuidas nii? Ses mõttes, et liiga võidab meeskond, kes on kõige stabiilsem hooaja vältel olnud ja kõige rohkem punkte kokku saab. Kas siis karikafinaal on tegelik näitaja? Ses mõttes, et Itaalia parim on tegelikult hoopis Roma, sest eile pm võideti finaal ära?! Või kuidas need asjad Inglismaal käivad? (Mitte, et ma ManU poolt olin või midagi, aga tekkis lihtsalt küsimus)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar