Miks mängus ManU-ga kandis J.Cole särki millel polnud nime ega numbrit?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustMiks mängus ManU-ga kandis J.Cole särki millel polnud nime ega numbrit?
tegelt on hoopis nii et ta läks särk tiba veriseks ja vahetas selle ära lõpu eel.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitusttal oli häbi oma nime pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
See on no-win olukord, kus Reading kaotab oma ühe parimatest mängijatest, samas chelski saab endale uue Scott Parkeri.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustRaha otsas, et tasuta saadaval olevaid keskpäraseid mängijaid jahitakse?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustRaha otsas, et tasuta saadaval olevaid keskpäraseid mängijaid jahitakse?Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Ma nii pessimistlik ei oleks, Maka mängib selgelt langevas joones ning ma ei imestaks kui ta suvel minema lastakse. Lamps ja Ballack on üsna ühetoonilised mängijad ja võtavad teineteiselt platsil ruumi ära, peale selle on nad ka liiga seisvad, et noor rabeleja vend sobiks neile igati partneriks. Ja kes veel ei teadnud siis Sidwell on Arsenali kasvandik, kes omal ajal ei suutnud seal põhikoosseisu murda.
Kommentaar
-
Algselt postitas v6hiv66ras Vaata postitustMa nii pessimistlik ei oleks, Maka mängib selgelt langevas joones ning ma ei imestaks kui ta suvel minema lastakse. Lamps ja Ballack on üsna ühetoonilised mängijad ja võtavad teineteiselt platsil ruumi ära, peale selle on nad ka liiga seisvad, et noor rabeleja vend sobiks neile igati partneriks.
Ballack ja Lamps saavad väga hästi hakkama, Mourinho on lihtsalt Ballacki tiibu veidi kärpinud, ainult Lampsil on luba igal võimalusel kasti joosta ja kaugelt peale pommitada, aga Ballack jagab see-eest täpseid sööte ja teeb musta tööd.
Lamps on see hooaeg endale 60 mängu kogunud ju see üks põhjus miks uus am sisse tuuakse.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
"Mourinho has yet to accept Ballack's explanation and Chelsea's players still expect him to be forced out in the summer, along with £31million striker Andriy Shevchenko"
Kas on mingeid videosid vms. Sidwellist, et saaks parema ülevaate mängijast. Ma poleks kunagi oodanud, et Chelsea palkaks omale pool-tundmatu mängija Ma arvan, et see on tegelikult positiivne. Nüüd ta vähemalt hakkab püüdma elu eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustKas on mingeid videosid vms. Sidwellist, et saaks parema ülevaate mängijast. Ma poleks kunagi oodanud, et Chelsea palkaks omale pool-tundmatu mängija Ma arvan, et see on tegelikult positiivne. Nüüd ta vähemalt hakkab püüdma elu eest.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar