Algselt postitas Bob_Loblaw
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustMillest eest Ronaldo täna kollase sai?Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustHakatakse perekonda ähvardama ja sunnitakse ametist loobumaGiggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustNyyd tahate juba Ronaldinhot....Jumala eest kas on mõni staar keda Chelsea ei yrita osta ka???????????????Algselt postitas krissucool Vaata postitustNo kuidas glooorihunteritel ka läheb?Algselt postitas krissucool Vaata postitustMida selle Drogbaga tehakse kui ta ainult daivib...kindlasti tõstetakse palkaAlgselt postitas krissucool Vaata postitustOlen kjyll ManU fänn aga Ronaldo tõesti teesklb liiga palju ja on sial platsi pial nagu naine tihti kuigi väga hia naine piax mainima...täpselt nagu Drogba(kuigi tema on koba naine)Algselt postitas krissucool Vaata postitustSeda kardan minagi...Need Glooryhunterid ei muutu kunagiLittle things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Hakkab jälle peale. http://www.delfi.ee/news/sport/_jalg...hp?id=16930323
"Ütlesin pärast mängu talle, et ootan, et ta mulle helistaks ja Chelsea ees vabandaks,” lisas Mourinho.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKa mulle on Scully alati teatavaid võnkeid tekitanud..
Kommentaar
-
Chelsea are expected to line up in a 4-4-2 formation as follows:
1 Petr Cech
35 Juliano Belletti
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
10 Joe Cole
4 Claude Makelele
5 Michael Essien
15 Florent Malouda
21 Salomon Kalou
7 Andriy Shevchenko
Subs: 23 Carlo Cudicini, 22 Tal Ben-Haim, 20 Paulo Ferreira, 9 Steve Sidwell, 12 John Mikel Obi, 42 Lee Sawyer, 24 Shaun Wright-Phillips.
Sheva lööb hat-trickiLittle things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustsinna see tänane hat-trick vist jääbki ( ma loodan vähemalt ) HAHAHAAlgselt postitas Mayhem Vaata postitustTroillongan marsjere inn! blowjob blowjobLittle things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar