väga põnevad viimased 20 minutit. aus lõpptulemus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Psycho mäng...4-4 siis lõpuks seis :S
mõlemad tiimid said ühe penaldi ja punase mitte teenitult elik kohtunik oli neutraalne.
Chelsea oma kaitse täiesti ära kaotanud kuhugi ning täna siis võimalik, et lampard veel laatsareti + Carvalho ja A.Cole saavad mängukeeldu ja vist isegi Essien korjas 5nda kollase see hooaeg vms.
toredad jõulud
Kommentaar
-
Nojah, eks Aston Villa olnud ikka viiki väärt kui mitte võitu.
Peale 2 punkti kaotasime Lampardi vigastusele, Carvalho & A.Cole 3 mänguks eemal ja ega 4 väravat Cechi võrku ka talle erilist enesekindlust süstinud...
Kõige rohkem ajas närvi see Laurseni värav + A.Cole penalti intsident. Totaalselt puudus kaitse, Laurseni värava puhul keegi ei markeerinud Laursenit ja tal tuli lihtsalt pall võrku lükata, penalti puhul ka mingi esimene rünnak mille Villa organiseeris üle pika aja ja kohe oleks pall võrku läinud kui A.Cole pea või käsi (kuidas kellegile) poleks ette jäänud.
tramaivõi :XLittle things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustMeeletu mäng
carvalho tegi küll mõttetuse, ma olen arvamusel, et ta võib rohkem kui üheks mänguks eemale jääda...
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitust+1
carvalho tegi küll mõttetuse, ma olen arvamusel, et ta võib rohkem kui üheks mänguks eemale jääda...Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustPunane tähendab automaatset 3-mängulist bänni, tainas ja ega see Carvalho tackling midagi erilist polnud, igas PL-i voorus näeb ühte sellist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustA.Cole pea või käsi (kuidas kellegile) poleks ette jäänud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustpigem õlg.
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustka väravad tulid läbi ussi munniarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitusttore mäng
"maailma parim väravavaht" pani järjekordse kala
Carvalho peaks viharavile saatma, selline tegu küll ilus polnud. Ajuvaba tackling!!
Carvalho tegi valesti, et ei lasknud vastast üks ühele ja talt palli üritas ära võtta? See, et asi nats nihu läks, nüüd küll mingit viha ei näita.
Kommentaar
-
palli saab ka ohutumalt ära võtta. otsese tabamuse korral olnuks ühel mehel hooaeg pepus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Chelsea are expected to line up in a 4-3-3 formation as follows:
40 Hilario
35 Juliano Belletti
33 Alex
22 Tal Ben-Haim
18 Wayne Bridge
5 Michael Essien
12 John Mikel Obi
13 Michael Ballack (c)
24 Shaun Wright-Phillips
21 Salomon Kalou
10 Joe Cole
Subs: 30 Rhys Taylor, 20 Paulo Ferreira, 9 Steve Sidwell, 17 Scott Sinclair, 14 Claudio Pizarro.
.
Newcastle are expected to line up in a 4-3-3 formation as follows:
Given; Beye, Taylor, Cacapa, N'Zogbia; Butt, Faye, Smith (c); Milner, Martins, Duff.
Subs: Harper, Rozehnal, Emre, Viduka, Owen.
Suht masendav, 4 põhikoosseisu meest platsil... aga õnneks Newcastlil hetkel rasked ajad ja peaks võidu ikka ära võtma.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar