Algselt postitas alvarez
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustkes ütles, et ballack ja lamps ei suuda koos mängida?
"So Who Said Lampard And Ballack Can't Play Together?"
Kommentaar
-
Igati tiptop mäng oli... kreeklased olid ikka enamjaolt oma väljaku poolele terve mängu. Lampsi ja Michaeli koostöö on tõesti vilja kandmas.
Alvarez: Olen ise jõudnud päris mitmele bridgel olevale mängule. Liiga mängu pileteid on ääretult raske hankida üldjuhul. Derby, Wigani ja taolistega on idee järgi jah võimalik netist hankida. Kuid ma isiklikult soovitan sul koht hankida küljetribüünidele ehk siis nn. true blue tsooni. Raske hankida ning ääretult kallis, aga tulihingelisele fännile kindlasti kulutus, mis väärt igat senti. Igale mängule on võimalik pileteid saada, aga mõtle, kas oleksid nõus välja käima £600+, kesise koha pärast? Uuri samuti Champions League´i kodumänge.... kohalik rahvas on rohkem huvitatud siiski Inglismaa meeskondade vahelistest heitlustest pisut enam. Nig veel küsimus, millal sul plaanis minna( lihtsalt uudishimust). Muide pileteid saab mingit moodi veel vähegi mõistliku hinna eest ka siit: http://forums.cfcnet.co.uk/
Kommentaar
-
no ideaalis läheks ikka Manu mängule aprilli lõpus, aga lihtsalt tuli suur kihk peale lõppude lõpuks ära käia birdge-l. no 600 naela on kindlalt liiast minu jaoks. pigem siuke topelt hind võiks max minu jaoks olla elik mingi 80-90 baundi.
Aga no champions league poleks kah paha ju no pileteid hakkatakse ju 4 nädalat varem müüma, aga eelisjärjekorras on klubiliikmed ja hooajapileti omanikud ja siis tulevad veel mängu lojaalsuspunktid.
no loomalikult ideaalis sooviks Shed-ga koos möllata, aga lepiks ka mu kohaga, kuna makse maksan ausalt ja pistist ei võta kah.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar