nojah enamus fänne tekkis ju peale juudi rahapumpamist Chelskisse. Et nagu selle uue fännibaasi pärast ongi Chelsea nii vihatud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Ma ei tea aga mulle millegipärast eriti ei meeldi sellised klubid ,mis on staare täis.
Chelsea, ManU, Real Madrid, Barca jne.
Selle pärast olengi Marseille pooldaja (ja Arsenali). Arsenal on väike erand aga päris seda ka ei saa öelda ,et Arsenal staare täis oleks.
Edit: Ühtegi klubi ma ei vihka. Igas klubis on omad lemmikud mängijad (Barca: Henry; Chelsea: Malouda, Anelka; ManU: Silvestre)
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustnojah enamus fänne tekkis ju peale juudi rahapumpamist Chelskisse. Et nagu selle uue fännibaasi pärast ongi Chelsea nii vihatud.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustmind näiteks ka häirib groolrihanterlus, kui ilming, aga Chelsea vihkamise põhjused peituvad siiski räpase raha abil edu ostmises. kui fännibaas oleks põhiline, siis peaks vihkama hoopis läti koondist või midagi sarnast. tervitused okule ja kes see teine oligi.. jaan?
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustmind näiteks ka häirib groolrihanterlus, kui ilming, aga Chelsea vihkamise põhjused peituvad siiski räpase raha abil edu ostmises. kui fännibaas oleks põhiline, siis peaks vihkama hoopis läti koondist või midagi sarnast. tervitused okule ja kes see teine oligi.. jaan?“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMis sa arvad et ManU või Liverpooli või Arsenali raha ei ole "räpane"?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMis sa arvad et ManU või Liverpooli või Arsenali raha ei ole "räpane"?
loomulikult pole kuigi raske seda nägemust kritiseerida, lihtsalt selgitasin miks näiteks mina Chelseat vihkan. ainus hetk, kus ma seda klubi toetan, on mängus ManUre vastu, aga see on juba minu klubilistest eelistustest tulenev paratamatus.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustenne Romani oli Chelsea umbes NUFCi, Villa, Evertoni, Leedsi suurune klubi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar