Algselt postitas Matchy
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Matchy Vaata postitustsee ei olnud pennu, hyypia mängis palli, ballack kõksas eest ja väike koks, aga mitte pennu
PS: Kohtunik jättis Liverpoolile pennu andmata ja vilistas nii kergelt chelsea kasuks
järjekordne tõestus sellest et kõik roma fännid on debiilikutest idioodid kretiinsete kalduvustega...
mängis palli??? mismoodi ta mängis kui ta palli ei puutund???
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustjärjekordne tõestus sellest et kõik roma fännid on debiilikutest idioodid kretiinsete kalduvustega...
mängis palli??? mismoodi ta mängis kui ta palli ei puutund???
Kommentaar
-
Algselt postitas Matchy Vaata postitustsee ei olnud pennu, hyypia mängis palli, ballack kõksas eest ja väike koks, aga mitte pennu
PS: Kohtunik jättis Liverpoolile pennu andmata ja vilistas nii kergelt chelsea kasuksAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMatchy tõesti, see oli puhas pennu, nagu ka üks teine olukord mida ei vilistatud.
Sitta juhtub ;D .
Kommentaar
-
No emotsioonid on igasthaes laes ja minu arust oli Chelsea täna parem meeskond ! Igaljuhul ülim tunne tekkis sees Lampardi realiseeritud penalti ja sellele järgnenud emotsioonidele ja Drog oli ka täna väga asjalik kui mõned nokkimised välja jätta mis tegelikult tema puhul tavaline on.
Nüüd tuleb siis Moskvas Manu ette võtta !
Kommentaar
-
Algselt postitas Matchy Vaata postitustta oleks puutunud, ballack kõksas eest ära, see on vaba maa ja ma võin öelda, mis tahan, nii et pauk kinni, kui mu arvamus ei meeldi, okei, aga mina arvan, et chelseal kõvast vedasAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Matchy Vaata postitustta oleks puutunud, ballack kõksas eest ära, see on vaba maa ja ma võin öelda, mis tahan, nii et pauk kinni, kui mu arvamus ei meeldi, okei, aga mina arvan, et chelseal kõvast vedas
vaba maa muidugi. eks siin on igasuguseid jorsse. ka selliseid kes jalgpallist vähe teavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Matchy Vaata postitustMul oli suva, kes võitis, aga see ei olnud penalt, see oli jalgpall, kus tuleb ette väikseid füüsilisi kokkupõrkeid
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustJess, ära tuli! Läbi kriitilise lõpu aga tuli ära.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustpalun mine mujale, sa võhik. ja ära enam tagasi tule.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustOodake ära videod nendest situatsioonidest ja siis jätkake vaidlust pigem ütleks,minu arust oli see puhas penalt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar