Üks link ütleb rohkem kui mitu sõna
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustVahva tegelane see Drogba. Saab vigastada, kukub väljaku kõrvale, siis roomab vigasena väljakule tagasi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustCech?? Kui lapsik käitumine,meest müürina eiosanud isegi õigesse suunda sättida,rääkimata enda asukohast:s
Seda ma kartsin....ja nii see eduseis käest mängitaksegi,kaitseliinis distsipliin absoluutselt puudub :@Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustnojah, ega Terry indviduaalsete oskuste poolest kõige parem pole, aga sellel tati pritsimisel ja röökimisel on siiski mingi mõte ka ja Cech jäta heaga rahule või muidu lähme koos jalkat mängima, ma sõidan põlvega sul koljust jupi välja ja siis näeme kas sa ka astud järgmine kord sama reipalt väljakule? sobib?
Kommentaar
-
Nii kahju kui see ka ei ole, peab tunnistama, et olite paremad ja väärisite Liverpoolist rohkem edasipääsu. Nad ju lihtsalt ei oska eduseisus mängida, hämmastav lausa. Väravavahid muidugi on mõlemad parajad filossoofid seal platsil.
Ivanovic, Ashley Cole ja Carvalho on täna kollasega, kas keegi neist jätab avamängu Barca vastu vahele?Maailmameistrid!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar