Hah, vastasfännid peavad Hilariot mingiks nõrgukeseks? Alati, kui teda on vaja olnud, on ta Cechi koha vääriliselt täitnud. Stoke'i vastu on raskusi igal väravavahil, ka Cechil. Mina olen vähemalt kindel, et ta saab suurepäraselt hakkama. Nagu sai hästi hakkama ka Florent vasakkaitses. Citeh vastu on võimalik meil sinna ka Ferreirat panna, aga loodan, et Carlo jääb prantslase juurde. Näeks siis vasakut äärt ka ründamas väheke. Kuna City ilmselt proovib jälle tihedat pressingut mängida, oleksime pallihoidmisel samuti kindlamad, sest praegune Malouda juba väikest kehamängu ei karda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustHah, vastasfännid peavad Hilariot mingiks nõrgukeseks? Alati, kui teda on vaja olnud, on ta Cechi koha vääriliselt täitnud. Stoke'i vastu on raskusi igal väravavahil, ka Cechil. Mina olen vähemalt kindel, et ta saab suurepäraselt hakkama. Nagu sai hästi hakkama ka Florent vasakkaitses. Citeh vastu on võimalik meil sinna ka Ferreirat panna, aga loodan, et Carlo jääb prantslase juurde. Näeks siis vasakut äärt ka ründamas väheke. Kuna City ilmselt proovib jälle tihedat pressingut mängida, oleksime pallihoidmisel samuti kindlamad, sest praegune Malouda juba väikest kehamängu ei karda.
Kommentaar
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustHah, vastasfännid peavad Hilariot mingiks nõrgukeseks? Alati, kui teda on vaja olnud, on ta Cechi koha vääriliselt täitnud. Stoke'i vastu on raskusi igal väravavahil, ka Cechil. Mina olen vähemalt kindel, et ta saab suurepäraselt hakkama. Nagu sai hästi hakkama ka Florent vasakkaitses. Citeh vastu on võimalik meil sinna ka Ferreirat panna, aga loodan, et Carlo jääb prantslase juurde. Näeks siis vasakut äärt ka ründamas väheke. Kuna City ilmselt proovib jälle tihedat pressingut mängida, oleksime pallihoidmisel samuti kindlamad, sest praegune Malouda juba väikest kehamängu ei karda.
Kommentaar
-
-
-
Algselt postitas luisfigo7 Vaata postitustterry ja bridge ei surunud kättMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar