huvitav, kas mängijal on vaja ramsey moodi jalg puruks lüüa, et pennal antaks? see maadlus, mida interi mängijad harrastasid on nüüd küll liiast.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
see drogba c.ronaldo jäljendamine on täitsa ajukassee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
tooks selle pikale veniva Ballacki jutu sujuvalt Interi teemast õigesse auku üle.
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMa nüüd ei ütleks, et mr Ballakut päris näha polnud. Üks maad mööda löök, mida vv poleks ära toonud läks napilt väravast mööda ja paar väga head söötu tuli ka.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustkui ei eksi, siis 2 korda tahtis Drogba vabalööki raami vajutada. 1 nendest läks suhteliselt napilt posti kõrvalt mööda, et nagu mismõttes?
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustSee Elevandiluurannikumisiganesmaa ahv on ikka erakordselt sitt kaotaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustet nagu selles mõttes, et kui vv või kaitsja saab ükskõik millise kehaosa vahele ja pall kotti maanud on kõik õige. sa ei jaga seda jalgpalli eriti.
Kommentaar
-
Algselt postitas debiil Vaata postitustSee Elevandiluurannikumisiganesmaa ahv on ikka erakordselt sitt kaotaja.Discover how to watch football live streaming. Check out football betting tips. Catch up on the latest football news. Watch football videos.
ütle mulle palun kust see punane tuli? ja kui aega üle jääb võrdle seda Saint Stevie viimaste vägitükkidega.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas Heku Vaata postitustSee punane oli küll mingi eriti fail koht.
Motta tuleb hakkab Drogbale seal wrestlingut tegema ja siis ise lendab maha. Drogba seejärel hakkab kaitsete seljataha jooksma ja Motta jalg on ilusti ees. Näha on, et hakkas ise tänu sellele peale astumisele tasakaalu kaotama.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustnüüd tundub see cole hinnalipik 25 millionit ikka väga kõrgearmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar