Alustame, kus eelmine hooaeg lõpetasime. See võit oli päris hea üllatus ikka. Enam-vähem kõik võimalused, mis tekkisid, löödi ära. Di Matteo tagasitulek oli päris nutune, sest tegelikult polnud nii suurt üleolekut, kui tulemusest arvata võiks. Ferreirat palun järgmine kord mitte kasutada ja nooremaid mehi pingile tuua rohkem.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Ferreira on t6esti selline v2ga viimane h2da variant ehk WBA suguse satsi vastu piisav, aga tooge m6ni top 10sse v6itlev tiim ja tal on vesi ahjus.
Soliidne yllatus t6esti, aga kui p2ris aus olla siis, m6ned tegelased on veel heast vormist kaugel [Ferreira, Alex, Anelka, Kalou, Ivanovic, Lamps(kohati oli hea)] elik see annab positiivset tunnet edaspidiseks.
PS!Ma ennist olin oma ennustusel liiga tagasihoidlik: 6(kolli)*38(m2ngu)=228 v2ravat siis see hooaeg oodata
Kommentaar
-
Minu mäletamist mööda on juba kolm suve räägitud, et kohe-kohe on mõni maailmaklassist ründaja Chelsea´ga liitumas. Eelmine hooaeg räägiti Patost, see hooaeg Agüerost ja Neymarist. Näikse küll nii, et ründeliin jääb jällegi samaks. Mis ei ole probleem, kuni Drogba on rivis. Teades aga seda, kui tihti Didier-poiss viimasel ajal vigastustega audis on, võib mingil hetkel jamaks minna. Kaks nädalat veel transfer-window aktiivne, niiet loodame, et ma eksin ja saame täiendust.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustFerreira on t6esti selline v2ga viimane h2da variant ehk WBA suguse satsi vastu piisav, aga tooge m6ni top 10sse v6itlev tiim ja tal on vesi ahjus.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustEi mäleta eelmist hooaega ? Oma klubi toetajad võiksid vähemalt näha kui stabiiilselt Paulo mängib igakord kui teda vaja on ja ei vingu kui pingil istub või ntx CL-ist välja jäetakse.
Kommentaar
-
Minu arust on Paulo sümpaatne. Meeskonnamängija, kes kunagi ei virise ning kui vaja mängida, siis teeb seda ka rahuldavalt. Aastas ta oma 10-20 mängu kokku ikka on saanud tavaliselt. Näeksin hea meelega teda ka edaspidi meie ridades. Oma suhtumisega heaks eeskujuks noortele ning samuti saab teda kasutada ka vasakkaitsjana.
Vahelduseks veel, et Ramires on saanud särgile number seitsme. Mees hakkas tänasest treenima ning juba Wigani vastu peaks olema meeskonnas.
Mäng WBA vastu meeldis mulle samuti. Ilma suuremat turmtuld välja panemata on 6-0 võit vägagi rahuldust tekitav. Kaitse oli soliidne ja ründes tegutseti samamoodi nagu eelmise hooaja lõpus. Materjali praegu on ning Carlo on praktiliselt kõik mängijad suutnud maksimumi lähedale viia. Või õigemini saabub see maksimum tema sõnade kohaselt nii 2 nädala pärast. Siis hoidke alt
Kommentaar
-
2010-08-16 @ Chelsea news
Chelsea are making a new bid for Stoke City goalkeeper Asmir Begovic.
The Daily Mail says Chelsea are considering a renewed bid for Stoke goalkeeper Begovic.
Manager Tony Pulis made it clear last week he has no desire to sell but Chelsea have been encouraged by the 23-year-old's desire to join them and will offer around £4.5m.
Kommentaar
-
Algselt postitas Anarhist Vaata postitustMäletame vist kõik seda "stabiilsust", mida sai Interi ja Chelsea Champions League ajal näha.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustmida sa jahud, teda ei registreeritud ju CL-i.
Ferreira on sümpaatne mängija ja kindlasti kogenenud paremkaitsja. Siiski pole tema koht algkoosseisus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Anarhist Vaata postitustMinu viga, vist ajasin mingi muu mänguga segamini.
Ferreira on sümpaatne mängija ja kindlasti kogenenud paremkaitsja. Siiski pole tema koht algkoosseisus.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar