Olgu poisid. Hapukurgiaeg on ammu möödas. Keskenduks nüüd olemas olevate mängijate tegemistele ja jätaks kõmu sinnapaika. Ramires andis väikse intervjuu, kus mainis, et London väga meeldib ning ei suuda oodata juba laupäeva, kus ta ka eeldatavasti väikest rolli juba mängib.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Tundub et Ramires jäi viimaseks leheks selle aasta raamatus, mis on minu arust hea. Pole rohkem vajagi. Jah, Neymar oleks võinud ka ju tulla aga meil on Sturridge ja Borini esialgu võtta. Laupäeval Potterite vastu võiks Benayoun alustada ja Ramires teise poole ära toksidaAlgselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Ma ei võrdlegi 1:1'le, ma lihtsalt räägin et pole mingit uut ründajat ju nii hädasti vaja kui endal juba olemas. + 2 transferit mis meelde tulevad, brasiillased nimelt, Robinho ja Anderson (ahjaa Elano ka), pole ju ükski nii kvaliteetset aega inglismaal nautinud. Äkki mingi needus lõuna-ameerika poistel peal
Ramires ka brass ju : (
...samas Alex on ilusti hakkama saanudAlgselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Põhivend Vaata postitustMa ei võrdlegi 1:1'le, ma lihtsalt räägin et pole mingit uut ründajat ju nii hädasti vaja kui endal juba olemas. + 2 transferit mis meelde tulevad, brasiillased nimelt, Robinho ja Anderson (ahjaa Elano ka), pole ju ükski nii kvaliteetset aega inglismaal nautinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustMancienne aastaks Wolvesi laenule ja Mikel näeb päikseprillides ja ülikonnas välja nagu ta oleks mees Nigeeria meilipettuste taga.
Kommentaar
-
Olen loosiga väga rahul. Venemaale sõit toimub õnneks soojemal ajal.
MSK Zilina away - Wednesday 15 September
Marseille home - Tuesday 28 September
Spartak Moscow away - Tuesday 19 October
Spartak Moscow home - Wednesday 3 November
Zilina home - Tuesday 23 November
Marseille away - Wednesday 8 December
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar