Täna suht make or break päev. See, et Zilina vastu mingi ime moodi 2-1 ära peeretati ei tähenda et me back to winning ways oleks. Nagu aru sain, siis Boswinger kokku lapitud-kleebitud ning läheb andmiseks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Diver Drogba strikes again. Colel tehti küll kerge viga kastis, kuid ilmselt siiski mitte nii räige, et selle eest penaltit võiks anda. Anelka on positiivselt aktiivne esimesel poolajal olnud, ülejäänutele ei saa päris sama öelda.
edit: Krul has lost it...and Kalou has missed it!
3 punkti arvatavasti nüüd sinna lähebki.
Kommentaar
-
Pole kunagi eriline Ancelotti fänn olnud ega ole seda ammugi nüüdki.Ta pole see, kes peaks Chelseat juhendama (see on vaid minu isiklik arvamus).
Heal ja edukal treeneril peab olema üks väga vajalik kvaliteet: oskus süstida mängijatesse võidujanu ja kirge. Ma ei näe Carlos seda võimekust, temas on liiga vähe sädet ja viha. Eelistaksin isegi Avram Granti temale.
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueForce Vaata postitustPole kunagi eriline Ancelotti fänn olnud ega ole seda ammugi nüüdki.Ta pole see, kes peaks Chelseat juhendama (see on vaid minu isiklik arvamus).
Heal ja edukal treeneril peab olema üks väga vajalik kvaliteet: oskus süstida mängijatesse võidujanu ja kirge. Ma ei näe Carlos seda võimekust, temas on liiga vähe sädet ja viha. Eelistaksin isegi Avram Granti temale.
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueForce Vaata postitustPole kunagi eriline Ancelotti fänn olnud ega ole seda ammugi nüüdki.Ta pole see, kes peaks Chelseat juhendama (see on vaid minu isiklik arvamus).
Pole see seis meil midagi nii kriitiline, et agooniliselt juba tahetakse saamatuid pukki Avram Granti näol.
Kommentaar
-
rentboysssssThe Reward is Cheese.
Kommentaar
-
Heal ja edukal treeneril peab olema üks väga vajalik kvaliteet: oskus süstida mängijatesse võidujanu ja kirge. Ma ei näe Carlos seda võimekust, temas on liiga vähe sädet ja viha. Eelistaksin isegi Avram Granti temale.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Ancelottit kritiseerima hakata on ikka väga vale lüke. Arvestades, et 3 tähtmängijat on sama aja sees väljas olnud nüüd tükk aega(Lampard, Terry pidevalt ning Drogba/Essien vaheldumisi), ei ootaks ma eriti paremaid tulemusi Chelsealt. Teil ennegi lühikene pink, kust täna oli võtta ainult Sturridge ning äärmisel juhul McEachran.
Võta ManUlt ära Rooney, Nani ning Vidic ning ega me ka väga kindlas olukorras poleks. ManU pink on siiski hetkel tugevam, kuid saate siiski poindile pihta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar