Algselt postitas Mataza
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Converse Vaata postitustTorrest ei taha, klaasist tehtud ja eriti see veel, et Sturridge peaks kaasa andma. NO GO
See hooaeg pole Torres kordagi vigastatud olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas hheipss Vaata postitustSee hooaeg pole Torres kordagi vigastatud olnud.
//
Mäng läbi, ebavajalik replay olemas. skoor siis 1-1 ja saha ning kalou skoorijad. everton oli eriti tasemel täna ja meie poolt vaadates üsna mannetu mäng.. ramires oli lahe ja bosingwa koos mõne teise mängijaga oli üsna NIGEL!
Kommentaar
-
Sturridge'l peaks väike vigastus olema. Enne eelmist mängu vähemalt väideti nii. Ramires oli tubli, Drogba ja JT tegid tavalise Goodisoni mängu ehk olid suht pasad. Mikel on kaitsva poolikuna ka kindlasti Essienist parem.
Loodan muidugi, et Sturridge ei lahku, kuid Torrese tulek oleks päris meeldiv. Ilmselt seda suurt hinnasilti ta tagasi ei teeniks, aga scousereid ajaks närvi ja see on väärt oma 10 miljonit ikka.
Kommentaar
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustSturridge'l peaks väike vigastus olema. Enne eelmist mängu vähemalt väideti nii. Ramires oli tubli, Drogba ja JT tegid tavalise Goodisoni mängu ehk olid suht pasad. Mikel on kaitsva poolikuna ka kindlasti Essienist parem.
Loodan muidugi, et Sturridge ei lahku, kuid Torrese tulek oleks päris meeldiv. Ilmselt seda suurt hinnasilti ta tagasi ei teeniks, aga scousereid ajaks närvi ja see on väärt oma 10 miljonit ikka.
Me ei vaja mängijaid kes tahavad Chelskit esindada ning väidavad, et klubi on süüdi tema kehvas vormis ja mida iganes veel
Ükski mängija pole suurem kui klubi, see on faktU-21 on minu elu mõte!
Kommentaar
-
Algselt postitas Aries Vaata postitustNärvi see küll kedagi ei aja.
Me ei vaja mängijaid kes tahavad Chelskit esindada ning väidavad, et klubi on süüdi tema kehvas vormis ja mida iganes veel
Ükski mängija pole suurem kui klubi, see on fakt
Ma olen kindel, et teil on täiesti suva, et ta lahkub, eksju?
Kommentaar
-
Algselt postitas Aries Vaata postitustÜkski mängija pole suurem kui klubi, see on fakt
Kommentaar
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustHis armband proved he was a red, Torres, Torres...
Ma olen kindel, et teil on täiesti suva, et ta lahkub, eksju?
Ise ootaksin, et "kui" läheb siis suvel .. 2 päevaga asendust ja mängijaid ei osta vist vägaU-21 on minu elu mõte!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar