see vend kes ennist küsis,et kas ma aplausi ja ovatsioone tahtsin, ma nüüd ei mõista. kui liverpool värava lõi, siis oli aplaus ja ovatsioonid, see on täiesti mõistetav. aga iga torrese shoti (as in võte, mitte nagu löök) peale ei pea irvitama(fännid eestis ei pea olema nagu fännid inglismaal), võiks lihtsalt vait olla, mu meelest vaikne ja lõplik inyourface on palju parem kui mingi endise mängija üle irvitamine ja hooajal random mängu võitmine. I mean ma võiks siin targutada,et wha wha joppas(sest see siiski oli peetri ja ivani kirves, mitte mingi awesome play) ja panite ära, hooaja lõpetame nagunii kõrgemal kui teie. aga ei. ma annan respekti võidu eest, ütlen,et mängisite paremini ja loodan,et meil läheb tulevikus paremini.
ma nüüd lähen loen võõrast foorumist,et kas see esimene mäng oli teiste arvates torrese lõplik feil või midagi. (mu meelest nagu carlo fail rohkem, kasutu torres>>>>>>>>>>>kasutu kalou)
kaotamine sakib obv
ma nüüd lähen loen võõrast foorumist,et kas see esimene mäng oli teiste arvates torrese lõplik feil või midagi. (mu meelest nagu carlo fail rohkem, kasutu torres>>>>>>>>>>>kasutu kalou)
kaotamine sakib obv
Kommentaar