Hea uudis on see, et Yossi on viimaks ometi terve. Eile õhtul mängis Iisraeli eest 20min. Oleks hea kui Carlo annaks talle piisavalt mänguaega. Põnev oleks näha tema partnerlust Torresega. Pole kahtlustki, et vanad kamraadid leiaksid kiiresti ühise keele ja vastastikuse mõistmise.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Põhivend Vaata postitustJack Corkist pole mingeid uudiseid? Too härra läks ju ka haiglasse, aga lasti vist koju minema ära kui ma ei eksi? Mis täpsemalt juhtus üldse?
Kommentaar
-
Pigem ikka tõde. Oma ametisse astumise järel antud intervjuus rääkis Gourlay sellest suht pikalt ja 'tõi vabanduseks', et kuna teised suured Manu ja Arsenal teenivad iga kodumäng nii 50% rohkem gate'i, siis peab nendega sammu pidamiseks muid meetmeid kasutama ning see nime müümine olevat tema sõnul üks nendest moodustest. Dzoordid on seda ju teinud ja minu meelest suhteliselt edukalt (st. ei ole eriti inimesi kuulnud rääkimas Sportsdirect @ St. James' Parkist), kuid fännide seas poleks otsus loogilistel põhjustel ilmselt väga populaarne.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustkuus?
2premmi ja 2meistrite liigat või ma panen millegagi puusse praegu?
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustahjaa. ühe premmi mängu sai juba põske võetud ju..mhm.
sellegi poolest võiks kokkuvõttes edukamale satsile emmanuel petit' nimelise vahva rännumehe rändkarika anda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar