No kaitses pole küsimustki, et alustama peab Bosingwa-Ivan-Terry-Cole liiniga. Ründe suhtes on hea märk muidugi see, et kõik poisid tagasi. Kõige kriitilisema pilguga peakski vaatama keskvälja, mida ilmselt tuleb nelja mehega täita, eeldades et jälle 4-4-2 läheb. Ramires ja Lampard on kindlad, aga ei teagi keda eelistada rohkem kaitsjate ette. Kindluse mõttes meeldib mulle Mikel seal rohkem, samas kui Essien liigub ründele kaasa ja on siis seal valikuid juures. Julgen arvata et seal tuleb algul üks ja siis vahetusest teine. Malouda-Zhirkovi küsimus on ka isemoodi. Benayoun vaevalt mängida saab, kuid kui mees äkki pingil siis võibolla mingi 30 minutikest kepsab kaasa.
Kalou põhikoosseisus tegi ManC vastu ju super mängu, kuid seda mängides ründajate taga, mitte äärel, seega ilmselt ka tema pingil. Pakun, et alustavad Torres ja Drogba, ning tuuakse sisse Anelka. Olen optimist ja loodan et taga hoitakse nulli peal.
Kalou põhikoosseisus tegi ManC vastu ju super mängu, kuid seda mängides ründajate taga, mitte äärel, seega ilmselt ka tema pingil. Pakun, et alustavad Torres ja Drogba, ning tuuakse sisse Anelka. Olen optimist ja loodan et taga hoitakse nulli peal.
Kommentaar