Ma olin täiesti ükskõikne edasipääseja suhtes, aga vaadates kuidas Cole'ile audiviske ajal roppusi kaela sadas mõtlesin, et mina seda tööd teha ei tahaks. Miljonitest hoolimata. Igapäevane lugu muidugi, vastik ikka.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustNani suutis kaasmaalase ära petta.
Korra lükati Anelka ka kastis kummuli (Rio? poolt), aga seda vist isegi ei korratud ja seega ei hakka hinnangut andma.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTäiesti õige otsus kohtunikult ju?! Ainus selge eksimus mida mäletan, on Giggsile halastamine esimesel poolajal, kui oleks pidanud kollast välgutama.
Kahtlase väärtusega tundusid aga nii JT kui ka Evra kollased. Aga noh, CL. Kui ründaja selg ees vastu su kätt jookseb, siis on ju ilmselge kollane
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustAnna andeks, eile nägin ainult korra kordusest ja siis tundus, et Nani tegi rohkem, kui asi väärt oli. Nüüd uuesti vaadates oli tõepoolest loll käik Ramirese poolt.
Kahtlase väärtusega tundusid aga nii JT kui ka Evra kollased. Aga noh, CL. Kui ründaja selg ees vastu su kätt jookseb, siis on ju ilmselge kollane
Kommentaar
-
Mida ta tegema peaks? Asi ei ole ainult Ancelottis. Asi on mängijates ja nende küsitavas motivatsioonis, või selle puudumises. Hetkel on platsil 3-4 jalutajat, mis tirib kogu meeskonna alla. Ancelotti vallandamine oleks suur viga, tuleb lihtsalt mängijad mängima saada ja kui mängijad omaltpoolt hea mänguga ei reageeri siis ei ole muud kui aidaa suvel.
Kommentaar
-
Selles osas ma nõustun, et taktikaliselt oli kõik õigesti tehtud, aga pallid kõmmutati väravast mööda ja realiseeriti ainult üks võimalus. Ancelottile etteheiteid pole, poolajal õige vahetus ja järgnevad vahetused samuti.
Oleks Lampard ära löönud alguses, pärast seda, kui Malouda oli imeliselt kasti triblanud ja hea söödu andnud, siis kes teab mis oleks juhtunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Metsaj Vaata postitustMida ta tegema peaks? Asi ei ole ainult Ancelottis. Asi on mängijates ja nende küsitavas motivatsioonis, või selle puudumises. Hetkel on platsil 3-4 jalutajat, mis tirib kogu meeskonna alla. Ancelotti vallandamine oleks suur viga, tuleb lihtsalt mängijad mängima saada ja kui mängijad omaltpoolt hea mänguga ei reageeri siis ei ole muud kui aidaa suvel.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKui sa ikka ise ei taha midagi teha, siis ei suuda keegi sind motveerida ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust400m naela on ostnud viimase viie aasta jooksul 1 liiga ja 0 meistrite liigat.
Arsenali saavutamatuste jada ei tundugi järsku enam kuigi hull.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar