Algselt postitas Metsaj
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust400m naela on ostnud viimase viie aasta jooksul 1 liiga ja 0 meistrite liigat.
Arsenali saavutamatuste jada ei tundugi järsku enam kuigi hull.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustSW-l on ilmselgelt mingi kana kitkuda juba sellest ajast, kui Roman hakkas laristama. Saavutada ta ilmselt ei tahagi midagi, küll aga eneserahulduseks ja -kaitseks on tore igasugu huvitavaid arvutusi teha. Jagatakse ka üldse mingeid finantsauhindu jalgpallis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Metsaj Vaata postitustVarsti on Meistrite Liiga omamoodi auhind kui Fair Play sisse tuleb, kahtlen sügavalt, et Chelseal probleeme tekib
Kommentaar
-
Algselt postitas Metsaj Vaata postitustÄra ole silmakirjalik. Kõik klubid kulutavad tänapäeva jalgpallis raha. See "Chelsea ostab tiitleid" nupp on juba nii ära kulunud, et ei maksa tarka majandusteadlast siin mängida - mis see sinu asi on, sinu taskust tuleb raha? Ei tule. Üleüldse mida sa oma postitusega saavutada tahad/tahtsid?
Hodorkovski taskust tuleb hoopis.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustKusjuures olen mõtlema hakanud, et isegi kui peaks tekkima, kes siis keelaks Roman´il näiteks £20 milli kanda Gazpromi kontole ja öelda, et nii...nüüd kannate selle Chelsea Plc arvele! UEFA-l ju puudub ligipääs erinavate erafirmade majandusaruannetele ja konto väljavõtetele.
Öelge parem, millal Romanil saab piisavalt aega Inglismaal veedetud, et kvalifitseeruda EU kodanikuks? Paneks sellest hetkest stopperi käima hetkeni, millal ootamatult jalgpalli vastu huvi kaob.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustJust. Igati väärikas ja eetiline plaan. Palju õnne.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustJust. Igati väärikas ja eetiline plaan. Palju õnne.
Öelge parem, millal Romanil saab piisavalt aega Inglismaal veedetud, et kvalifitseeruda EU kodanikuks? Paneks sellest hetkest stopperi käima hetkeni, millal ootamatult jalgpalli vastu huvi kaob.
Aga kui sa ei ole, siis, nagu keegi juba küsis, mis su postituste eesmärk on? Okei, näitad ära, et kogu Chelsea süsteem on mäda ja kole ja halb ja illegaalne ja mitte jätkusuutlik, edasi? Kas toetajad peaks Arsenali vms toetajaks üle jooksma vä? No way Sa seda tahad ju. Või ehk üldse jalgpalli fännamise lõpetama? Pajata. Ma olen uus ja ei taipa.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustTere. Ütle nüüd ausalt, kas sa oled alaealine? Kui nii, siis ma mõistan, miks oma ilusat jalgpalli mängiva ja properly äritseva lemmikklubi (not even sarcastic here) nautimisest ei piisa ja peab teiste relevantsete Londoni klubide teemades trollimas käima.
Aga kui sa ei ole, siis, nagu keegi juba küsis, mis su postituste eesmärk on? Okei, näitad ära, et kogu Chelsea süsteem on mäda ja kole ja halb ja illegaalne ja mitte jätkusuutlik, edasi? Kas toetajad peaks Arsenali vms toetajaks üle jooksma vä? No way Sa seda tahad ju. Või ehk üldse jalgpalli fännamise lõpetama? Pajata. Ma olen uus ja ei taipa."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Kus te enda paks usbekk v6i Kroenke redutavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMeesus... toughen fuck up või kuidas see oligi. See on foorum ning näpuga silma torkamine käib asja juurde. Päris Roma ja lazio teemaks pole siin kunagi läinud, aga arvata, et see teema või kõikide klubide teemad siin ongi miski "elaguchelsea" rivi on lihtsalt alaealise lihtsameelsuse tunnus. Seda trollimiseks pidada, jah...Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustTere. Ütle nüüd ausalt, kas sa oled alaealine?
Aga kui sa ei ole, siis, nagu keegi juba küsis, mis su postituste eesmärk on? Okei, näitad ära, et kogu Chelsea süsteem on mäda ja kole ja halb ja illegaalne ja mitte jätkusuutlik, edasi?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar