päris faking retarded
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustPorto FC boss Andre Villas-Boas wants to remain with the Portuguese club for as long as he can according to club president Pinto da Costa.
Kommentaar
-
Olgugi, et te pealmised rivaalid olete, on selline tegutsemine ikka tõeliselt taunitav. Mida kuradit see venelasest juht mõtleb? Ancelotti oli ikka väga hea treener, preagune ebaõnnestumine oli pigem abitreeneri lahkumise ja lühikese pingi taga ju..Algselt postitas rainis007Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.
Kommentaar
-
Kurat võtaks, ausalt. Pean tunnistama, et see hooaeg oli halb aga lõpetasime teise kohaga, mis on super kui võtta arvesse asjaolu, et 5 kuud lihtsalt vegeteeriti väljakul. Sitast saia ei tee, ka mitte Ancelotti, ega Guardiola, ega Mourinho. Puudu oli mängijatest. Loodan, et laisklejad ja motiveerumatud vanurid minema lüüakse. Kui koristada, siis juba korralikult. Kõige rohkem ajab närvi see kui mängu ajal Malouda ja Anelka vahivad niisama, aga pärast mängu saab kogu pasa endale kaela CA. Hetkel ei taha ma Torrese osas midagi öelda, minu silmis algab tema hooaeg augustis. Sama jama uuesti ja uuesti ja uuesti...ja uuesti.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustJopakolla no. Ainult Chelseas (ja võib olla ka Realis) võib kinga saada mees kes ühel hooajal võidab duubli ja järgmisel jääb teiseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas aron8888 Vaata postitustpreagune ebaõnnestumine oli pigem abitreeneri lahkumise ja lühikese pingi taga ju..
vana plaat, aga pingi pikkus on ka treeneri teha.
see muidugi ei vabanda romani tegutsemist. ma loodan, et mingi laus-retard teile sinna pukki ei tule, sest pigem näeks manut teie kui shityga madistamas.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar