Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Lõpetasin just kõikvõimalike Inglise väljaannete sirvimise, mida küll teadupärast ei saa absoluutse tõe ligilähedasenagi võtta, kuid päris mitmed väljaanded väidavad, et Villas Boasiga on läbirääkimised lõpusirgel ja ta on täna-homme otsustamas, kas liigub Stamford Bridge´le või mitte.
Lisaks olla Hiddink paarile lähedasele sõbrale öelnud, et sel suvel Chelseasse ei liigu ja seda mitte ühelgi ametipostil. Artikkel ise siin -
Hiddink's change of heart clears way for Villas-Boas, who is set to bring £26m striker Falcao with him from Porto
Eks elame ja näeme. Väga kurb oleks muidugi, kui jääksime ilma nii Villas-Boas´est kui Guus´ist, sest reaalsetest variantidest peatreenerikohale tunduvad minule vähemalt nemad kaks ülekaalukalt parimat varianti.
Villas-Boas ostis end ise lepingust välja. juba on ka asi ametlik. Porto fännid on muidugi vihased ja nimetavad teda reeturiks, kes rahapakkide järgi läks
kindlasti võtab kaasa paar mängumeest ning hakkab pakikestega kuule saama
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Klubi on ametlikult kodukal teada andnud, et AVBga ollakse lopusirgel l2bir22kimistes. Eks l2hiajal saab asi ametlikuks kah. Muide mees on sama vana kui nt. Lamps ja DD
vähe OT, kuid Porto peatreeneriks nimetati juba Villas-Boase abi Vitor Pereira, kellele pani Pinto da Costa seekord väljaostuklausliks 18 miljonit eurot
Kommentaar