not sure if serious
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Kuidagi liiga k6vaks aetakse need lootused....tuleb meelde, et Pep Barcas esimesed paar kuud ikka imes vilinal, nii et tahaks loota, et kui kohe algul ei saa vedama, siis ei hakkata j2lle midagi 2ra k2kkima juhatuse poolt. Ja Boasi jutu j2rgi on aeg suurteks muutusteks, nii, et tuleks natuke aega anda kutile.
Kommentaar
-
Iseenesest hea meel, et just Villas-Boas sisse toodi, kuid tuleb loota, et Roman ei anna poisile kinga kohe esimese või teise hooaja järel, kui jälle mehed peaks alla ootuste mängima, sest tekib tunne, et sellist treenerit, nagu Roman otsib, kes suudaks meid CL'i tiitlini esimese või teise hooajaga viia, ei ole olemas. Mine tea, võibolla leidub, aga maru kahtlane.
Tahaks nüüd kiiresti muutusi näha, kas ma olen ainuke, kes sooviks Ferreirat ja Bosingwat minemas näha?
Suurt tolku nagu ei ole olnud, Brana on mõlemast parem ja nüüd, kui Luiz sisse toodi on saanud Brana äärel mängida ka. Mõni noor poiss sinna positsioonile nii igaks juhuks oleks ka muidugi tore.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raiko Vaata postitustTahaks nüüd kiiresti muutusi näha, kas ma olen ainuke, kes sooviks Ferreirat ja Bosingwat minemas näha?
Suurt tolku nagu ei ole olnud, Brana on mõlemast parem ja nüüd, kui Luiz sisse toodi on saanud Brana äärel mängida ka. Mõni noor poiss sinna positsioonile nii igaks juhuks oleks ka muidugi tore.
Kommentaar
-
Peaasi, et Drogbat minema ei saadetaks. Tal on veel kõvasti meile pakkuda. Nagu alati transferaknate ajal, peab möönma, et põhivajadus on ikkagi Robbeni-tüüpi wingeri järgi. Portos mängis Hulk vist seda paremat äärt, kuid mälu järgi ei tundu väga selline wingeri-tüüpi mängija. Keegi ilmselt Portost siiski tuuakse. Ehk AVB annab uue hingamise Lampsile ja Kaloule, kes võiks need kaitse lahtimuukijad olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustPeaasi, et Drogbat minema ei saadetaks. Tal on veel kõvasti meile pakkuda. Nagu alati transferaknate ajal, peab möönma, et põhivajadus on ikkagi Robbeni-tüüpi wingeri järgi. Portos mängis Hulk vist seda paremat äärt, kuid mälu järgi ei tundu väga selline wingeri-tüüpi mängija. Keegi ilmselt Portost siiski tuuakse. Ehk AVB annab uue hingamise Lampsile ja Kaloule, kes võiks need kaitse lahtimuukijad olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Suht Pohh Vaata postitustCech pole ka nagu oma parimatel päevadel enam.
Kommentaar
-
Algselt postitas Converse Vaata postitustmille järgi sa seda väidad?sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar