Lukaku tundub olevat noor Didier
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Ütleme nii, et kui suvi otsa on traditsiooniliselt õhk üleminekutega seonduvatest kuulujuttudest paks olnud, siis Lukaku on see täiendus, mida ma kõige enam tahtnud olen. Meeletu potentsiaal, motiveeritud klubi eest mängima ja kindel kindel tuleviku materjal. Nüüd aga jah tuleb vaadata kes sealt eestpoolt ära minema peab. Isiklikult arvan, et Anelka läheb millalgi pensioniks ette valmistuma ja Kalou tahab rohkem algkoosseisu kuuluda. Kusagil mujal. Seda uut Drogba asja on talle igal pool jah külge kleebitud - loodame, et nii ka on
Kommentaar
-
Algselt postitas Cesare Vaata postitustKas Stoke ja Chelsea mäng toimub? Või lükatakse edasi?
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustEi toimu!armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMingit allikat on ka pakkuda?
Kommentaar
-
selge. algatuse kui sellise kiidan muidugi heaks
a küsimus ei olegi niivõrd selles, kas mängukoht ise on rahulik või mitte, lihtsalt kui mujal läheb abijõude vaja, tõmmatakse igalt poolt politseinikke ära ja mängude turvamiseks enam ei pruugi neid piisavalt jääda. seega iseenesest ei ole päris ebareaalne ka variant, et lükkubki kogu voor edasi, aga lähemad päevad näitavad muidugi. neljapäeval peaks vist miskine ametlik arutelu olema selles osas.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustselge. algatuse kui sellise kiidan muidugi heaks
a küsimus ei olegi niivõrd selles, kas mängukoht ise on rahulik või mitte, lihtsalt kui mujal läheb abijõude vaja, tõmmatakse igalt poolt politseinikke ära ja mängude turvamiseks enam ei pruugi neid piisavalt jääda. seega iseenesest ei ole päris ebareaalne ka variant, et lükkubki kogu voor edasi, aga lähemad päevad näitavad muidugi. neljapäeval peaks vist miskine ametlik arutelu olema selles osas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar