Algselt postitas -21-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Okei, kui kommentaator ütles, siis küll."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas vabakutseline21 Vaata postitustTeil on kaks super ründajat aga kuidagi ei osata neid koos platsil mängima panna. Kas mõlema egod on tõesti nii suured, et nad ei mahu platsile koos ära vms. Ma kujutan ette, et kui need kaks saaks koos platsile mängima võiks tulemus olla päris ilus.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTundub, et Modric jääb paigale siis.
Kommentaar
-
Kas Reyes II või David Silva? Vähemalt toodi keegi sisse seda magavat mängijategruppi elavdama.
Ääremängijatest meil siis nüüd Kalou, Anelka, Malouda, Mata, Benayoun, Sturridge. Natuke palju, keegi peaks vist lahkuma. Ükskõik kelle lahkumist näha oleks kahju tegelikult.
Kui keegi viitsib, siis võiks vaadata selle 25-liikmelise koosseisu ka üle. Homegrowne ju eriti pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas guccimucci Vaata postitustSee 25-liikmelise koosseisu loomine saab huvitav olema. Chelseal peaks praegu 4 home-grown mängijat olema: Lampard, Terry, A.Cole ja Turnbull.
Kiire pilguga peale vaadates on Mata ostmise korral mitte-home-grown mehi üks üle. Kuigi Rajkovicil on vist tööluba endiselt puudu?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustSturridge ka.
Kiire pilguga peale vaadates on Mata ostmise korral mitte-home-grown mehi üks üle. Kuigi Rajkovicil on vist tööluba endiselt puudu?
Kommentaar
-
Algselt postitas piimamees Vaata postitustAnelka oli ka Arsenaliga liitudes mingi 17-18 ning mingi 3 hooaega oli seal ära enne Reali minemist. Või oli vähem?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar