Chelseas käivad asjad vaikselt ja valutult
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas tauri3000 Vaata postitustChelseas käivad asjad vaikselt ja valutultAlgselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Converse Vaata postitustno miks see pall väravasse ei või minna tramaeivõi ma vihkan neid penalti shoot-outesigpic
Kommentaar
-
Tegin üllatavalt hea mänguvaliku, 2 premmi satsi mängu vaadata on ikka märksa põnevam, kuigi ei oska öelda, kuidas Liverpool ennast muidugi edasi mängis. Nii lõbusat 0-0 pole ka tükk aega näinud ja pendlad olid ka päris vahvad. Chelsea poole pealt meeldis McEchrean (loodetavasti õigesti), võeti 2. poolaja algul küll Alexi punase pärast välja..Fulhami poole pealt näitas kiireid jalgu Frei (sain aru, et 17-aastane). Pmst oleks ilmselt ka kolli löönud, aga Alex tõmbas jalad õigel ajal alt."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustkuidas lukaku mängis?Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustÜsna kesise mulje jättis. Kui saigi palliga minema, siis sööt lendas kuhugi surnud punkti, kus sinisärkidest haisu ka polnud. A no ma hakkasin vaatama alles teisest poolajast, võib-olla esimene 45 oli kõige parem lehm karjamaal (mida uskuda muidugi ei tahaks).
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustMcEchrean (loodetavasti õigesti)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar