Algselt postitas ChelseaFC
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustkui staadion on suurem ja pilet soodsam, siis ehk jõuan minagi kunagi mängu vaatama.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustPõhjuseid miks mängudele (või vähemalt üheainsale mängule, eriti välisriigis elava fänni puhul) ei minda, on mitmeid, kuid kindlasti pole pileti hind üks olulisematest. Kui sa maksad transpordi, ööbimise ja toidu peale x hulga raha, pole vist vahet, kas mängupilet on 10 naela odavam või mitte.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
hea tähelepanek küll, et see mingit vahet väga ei teeks. Ilmselt kujutasin ette, et tuleviku mina, kellel on vabamalt võimalust siukeste asjadega tegeleda, on praeguse mina mõtteviisiga, kes iga euri lugema peabLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustEinoh, hr mcn maailmas mängiksid eriti lühikeste pükste ja toredate bakenbardidega mehed metsaveerel ilma mingite pealtvaatajateta. Võib-olla poleks isegi telekaameraid seda üllast kameraadlikku ajaveetmist kajastamas. Vot see oleks tõeline jalgpall.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ma olen ise Stamford Bridgel käinud ja seal hullunud fännidega koos segast panna värava löömise hetkel on ülekõige võimalus tekib Londonisse minna ma ei kahtlaks ka kas lähen mängule või mitte. Praegu te mõtlete, et seal on ebaturvaline vms tegelikult on sektorid väga ilusti turvatud ning turvamehi on ka nagu seeni pärast vihma.
Oleneb muidugi inimesest mõni saab elamuse kätte rahulikult kusagil vaadates õlle/coca käes ning vaikselt vaadates samas mõni eelistab olla hullunud fänn ning elada kaasa staadionil.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa olen ise Stamford Bridgel käinud ja seal hullunud fännidega koos segast panna värava löömise hetkel on ülekõige võimalus tekib Londonisse minna ma ei kahtlaks ka kas lähen mängule või mitte. Praegu te mõtlete, et seal on ebaturvaline vms tegelikult on sektorid väga ilusti turvatud ning turvamehi on ka nagu seeni pärast vihma.
Oleneb muidugi inimesest mõni saab elamuse kätte rahulikult kusagil vaadates õlle/coca käes ning vaikselt vaadates samas mõni eelistab olla hullunud fänn ning elada kaasa staadionil.
Üks ilgelt suur naerumärk kogu tolle kirjavahemärkideta jutu peale.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
mida te mölisete kogu aeg nasfaliga, tüüp räägib jumalast tarka ja mõistlikku juttu. täiesti nõustun tema öelduga: praegu te mõtlete, et seal on ebaturvaline vms tegelikult on sektorid väga ilusti turvatud ning turvamehi on ka nagu seeni pärast vihma.Algselt postitas fittiAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SUREN
Kommentaar
-
Algselt postitas Converse Vaata postitustsiniste koondislastel hea päev.. mata värav, malouda värav, ivan värav!Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMõttetult vihkate viik ei muutnud meie jaoks midagi halvemuse poole.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustProovi uuesti kloun!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar