Bertrand vahetab varsti A.Cole'i välja. Highlightse vaadates tundus igati korralik, Romeou samuti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
No tuleb võit ära või? Selliseid kohtunike vast enam ei näe (ma loodan vähemalt), kes QPR-Chelsea mängu vilistas. Chelsea võiks ära panna, kuid samas Arsenali vastu pole kh midagi. Kuid eks parem võidab, mina tahan lihtsalt laupäevasel päeval head mängu näha"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Algselt postitas MESSI. Vaata postitustNo tuleb võit ära või? Selliseid kohtunike vast enam ei näe (ma loodan vähemalt), kes QPR-Chelsea mängu vilistas. Chelsea võiks ära panna, kuid samas Arsenali vastu pole kh midagi. Kuid eks parem võidab, mina tahan lihtsalt laupäevasel päeval head mängu näha
Teisel poolajal lükka Arsenal viienda käigu sisse. No worries, mate.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Tõesti ei ole nurisemiseks põhjust, ilus esimene poolaeg. Algselt küll tundus, et Chelsea sõidab Arsenalist teerulliga üle (esimesed 10-15min?), aga lõpuks sai siiski Arsenal oma mängu käima. Van Persie suudab ikka Arsenali halvimast välja tuua. Teise poolaja alguses võiks Arsenal viigivärava lüüa, siis jälle natuke põnevust juures. Muidugi Chelski jaoks oleks kaotus päris nadi, koduväljakul mäng ju. Aga pole mõtet sündmustest ette rutata, eks näis mis saab."Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar