kui see sturridge kunagi realiseerima õpib on chelseal väga kõva ründaja vähee udu on veel aga eks paistab.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Teine 3-0 Premmis järjest, hakkab juba looma. Vahepealsest Carlingu kaotusest ma erilisi järeldusi ei teeks.
Aga Luiz jah tõestas taas, et keskkaitse pole tema positsioon, vähemalt Premmis mängides mitte. Selle valguses tuleb järgnev uudis suhteliselt ootamatult, just Alexi osas.
Kogu austuse juures AVB vastu ei saa mitte aru, miks Alex mängida ei saa - ilmselgelt seetõttu see transfer request ju tuli. Kui Alex nüüd tõesti läheb, siis jaanuaris peab korraliku keskkaitsja kindlasti sisse tooma. Vääga hõredaks jääb see kaitse vastasel korral.
Kommentaar
-
No need Cahilli kuulukad on ju suht tugevad olnud, et a la kui ta uut lepingut ei taha, siis Chelseal olla eelisjärjekord ta ostmiseks vm. Aga jah, tundub, et jaanuaris tuleb üksjagu äritsemist. Tore. Vist.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMinu Kalou lõi 89 minutil 2:0 lausa pisara toob silma
Eelnevalt postitasin, et täna tuleb kerge võit ja nii oligi Luizi olukord oli mis ta oli, aga meie õnneks oli
Sellist vormi näitaksime Valencia vastu Stamford Bridgel peaks see Võidu tulemus ainult vormistamise asi olema.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustPäris hea arusaam kergest, kui te oleks pidanud 5. minutil kümnekesi jääma ning Njuuka lõi 3x vastu raame.
Kommentaar
-
Alexi ja Anelka koha pealt, on lihtsalt aeg edasi liikuda. Neist ainult head mälestused, kuid sentimentaalsuse pärast neid hoida ei saa klubis kahjuks. Alex on sama mobiilne kui naftatanker ja Anelkal pole sisemist põlemist lihtsalt. Mis teha.
Cahilli mõttekuses ma nii kindel pole ikka veel, pole tähele pannud, et ta oma kiirusega just hiilgaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustno Chelseal oli rohkem momente ka ju, ainult Sturridge oleks võinud 5-6 korda skoorida + penalt jne... Kui poleks Krulli, oleks skoor miinimum 7-0Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas sopu Vaata postitustimelik on mingist kergest võidust ja heast mängust lugeda siin. juu ma vaatasin mingit muud mängu siis.
tavaliselt õnn soosib tugevamaid, aga täna soosis õnn hoopis chelseat.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustKerge võidu jutt on jah bullshit, ja olgugi, et ma mängu ei näind, loetud kommentaaridest selgus küll niipalju, et newcastle see tugevam pool KINDLASTI polnud. Tore end to end mäng ja sitttttaks joppas luizi otsusega, aga pärast seda vast creatisime ikka meie rohkem ansse. Krulile viskaks küll propse.
Kommentaar
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustAlexi ja Anelka koha pealt, on lihtsalt aeg edasi liikuda. Neist ainult head mälestused, kuid sentimentaalsuse pärast neid hoida ei saa klubis kahjuks. Alex on sama mobiilne kui naftatanker ja Anelkal pole sisemist põlemist lihtsalt. Mis teha.
Cahilli mõttekuses ma nii kindel pole ikka veel, pole tähele pannud, et ta oma kiirusega just hiilgaks.
Alexi koha pealt ei ütleks, et ta nüüd päris kasutu vend oleks. Eriti vaadates mida Luiz kaitses aegajalt korraldab. Kindlam oleks Alex ma julgen väita raudselt, kuigi ega isiklikult ei ole ka mina kunagi Alexi suur austaja olnud. Samas, kui Alex läheb ja tuuakse korralik keskkaitja asemele, oleks tõesti tegemist igati loogilise vangerdusega. Kas see korralik keskkaitja nüüd just Cahill peaks olema, on jälle omaette teema. Mees on ju Premmis ennast iseesesest aastaid mängides tõestanud ja oleks üpris kindla peale minek. Iseasi, kas temast nüüd kindlat põhimeest saaks. Mulle isiklikult on Shawcross alati meeldinud - korralik mängumees, võrdlemisi noor ja teatud summa eest kindlasti ka saadaval.
Igatahes, fakt on see, et keskkaitsjat on vaja peale Alexi minekut. Ehk Roman avab veidi rahakotiraudu ka ja eks näis, mis jaanuaris toimuma hakkab. Pole üldse võimatu, et näeme päris mitut uut meest jaanuari lõpuks sinises särgis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Inward Vaata postitustLisaks need ohtrad võimalused tulid sellest, et te ebaõiglaselt 11-kesi saite jätkata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar