Uskumatu. See on sama sitt käitumine, kui divimine või käega väravajoonelt tõrjumine :s
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustDrogba on kunn, aga selle 2:0 "värava" üle ma küll õnnelik ei ole.
Kommentaar
-
Cech peaks juba dušši all olema.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustseal nkn pidi Chelsea selle sisse lööma, liiga suur surve oli. Ja kusjuures oli värav kindlalt. Kui vaatad slow motion replayd siis ehk saad ka ise aru.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustseal nkn pidi Chelsea selle sisse lööma, liiga suur surve oli. Ja kusjuures oli värav kindlalt. Kui vaatad slow motion replayd siis ehk saad ka ise aru.
Saime oma karistuse ka-Bale pani kohe vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustHäbiväärne käitumine Chelsea fännidelt (viitan mängu algusele).
e. nevermind, internet aitas välja. veits kusine küll, kui need sinised olid, kes jaurasidLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustma tean, et sa laiendad seda steitmenti rõõmuga nende heaks, kes alguse maha magasid
e. nevermind, internet aitas välja. veits kusine küll, kui need sinised olid, kes jaurasid
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustSinised muidugi. Atkinson puhus vilet juba umbes 30 sekundi peal kuna osa Chelsea fänne laulsid enda häbiväärseid laule Hillsborough ja mõrvarite kohta. Fair play Spursi fännidele kes pärast vile puhumist Chelsea fänne boo'tasid.
rääkides idiootidest, mida vittu mikel? bänn tagantjärgi on kindel pmst. neandertaaaaaalLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar