Algselt postitas marv3llous
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Long John Vaata postitust
Kommentaar
-
ma ei teagi nüüd. Tottenhami kaotus või viik (siis peab Chelsea väravatevahele mängima) Fulhami vastu ning Newcastle samad tulemused Evertoni vastu pole nii utoopia valdkonda kalduv minu meelest. Igatahes mitte nii utoopia kui teooriad City vääratamisest QPR vastu viimases voorus. Võidelge lõpuni, rsk.
Kommentaar
-
Algselt postitas M1kker Vaata postitustMida iganes, mul jäi kuskilt pähe et me mängime Roversitega täna..
Anyway, vaevalt, et oleks mingigi loogiline põhjendus "poiste" mängitamiseks. Kujutad sa ette seda, kui Sp*rs, Arse ja Toon kaotaks viimased mängud ja Chelsea teeks "poistega" näiteks viigi ja võidu ning jääks tänu selelle 4. kohast ilma? Seni kuni matemaatilised shansud on elus, nüüd küll seda ei juhtu.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Ei, meeste jutul on point taga. Üritama peab. Eespoolsetel vendadel on vääägagi viigistatavad mängud ja kui me omad võidame, siis on väravatevahega insta plussis. Can't give up, kui nad neid võimalusi muudkui annavadLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Oh juudas. Kas tähtsaid mehi selles viimases mängus, mis kodus toimub ei saaks puhata lasta enne suurt finaali? Nagu siin ennist diskussioon käis, siis viimased 2 mängu all-in minna ja mõlemast 3 punkti, aga andestust mehed - ma millegipärast kardan, et nii palju punkte Anfieldilt sellise koosseisuga täna ei võeta. Kui üldse. Loodan, et pean oma pessimistlikke sõnu hiljem sööma.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar