Lukaku twitter
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Fabregas- Vaata postitustGoal.com pakkus et homme alustab Kalou , loodan et see tõesti on väga vale jutt , pigem lükaks äärale sturri v torreseVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Mõnel pool pakutakse Bertrandi Malouda asemele vasakusse äärde. Pole halba mängu teind ja kaitses oleks hää tugi Ashleyle handlima kedaiganes Bayern säält äärelt mängitab (Robben?), aga rünnak säält äärest piirduks siis vast ainult tsenderdustega (mis jällegi ei ole üllatuslikult Maloudast niiiiiii palju ka kehvem). Aga krt ei tea, kas CL-i debüüti ikka finaaliks maksab panna.
See on muidugi üks variant, aga suuresti siiski spekulatsioon.
Also, vaatasin siin paari võimalikku koosseisu ja ilma Ramirese ja Ivanita hakkasin vist esimest korda homse tulemuse pärast pisut muret tundma.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas M1kker Vaata postitustAus olla siis Terryst puudust ei tunne. Kaitse osas mina olen hetkel üli-optimistlik *ptüi ptüi ptüi*, aga tõesõna, ainsad valukohad on Ramires ja (vähem või rohkem) Ivanovic.
Kommentaar
-
Endale meeldiks Bertrand kindlasti rohkem kui Malouda tol 22rel...aga 14 tundi on j22nud suure pauguni Yo sinised, v6tke l6puks see kopsik 2ra! Kui peaks j2rjekordselt ploomid tulema, siis vist loobun UCL vaatamisest... no ma lihtsalt ei suuda enam neid nappe kaotusi meistrite liigas taluda.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustno ma lihtsalt ei suuda enam neid nappe kaotusi meistrite liigas taluda.Supplies!
Kommentaar
-
Ma arvan, et täna siiski peaks Malouda alustama, sest ta ikkagi teab, et täna on tema viimane võimalus Meistrite Liigat võita. Mina ise võtaksin riski ja paneksin rünnakule Drogba ja Torrese Duo ning loodaksin, et mehed annavad endale aru, et tegemist on FINAALIGA. Ma ise olen suhteliselt juba kindel selles võidus, aga Bayern on ülikõva ning võib meist ka täna pohhuilt ülesõita.
Kommentaar
-
Arvan ka, et äkki võiksid Torres ja Drogba mõlemad alustada kuna on vaja värava(id)t ja pennudes juba loterii..närvesööva põnevusega oootan juba finaali..
Aga oskab keegi öelda, et kui mäng hakkab 21:45 ja tv6´s hakkab otseülekanne 21:30, siis viasat sport balticuc hakkab otseülekanne 21:00, mida seal siis tehakse, et pool tundi vahet on ? (:
Kommentaar
-
Arvan ka, et äkki võiksid Torres ja Drogba mõlemad alustada kuna on vaja värava(id)t ja pennudes juba loterii..närvesööva põnevusega oootan juba finaali..
Aga oskab keegi öelda, et kui mäng hakkab 21:45 ja tv6´s hakkab otseülekanne 21:30, siis viasat sport balticuc hakkab otseülekanne 21:00, mida seal siis tehakse, et pool tundi vahet on ? (:
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustArvan ka, et äkki võiksid Torres ja Drogba mõlemad alustada kuna on vaja värava(id)t ja pennudes juba loterii..närvesööva põnevusega oootan juba finaali..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar