Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui Drogba läheb siis jumal hoidku et ainult mitte mõnele Premieri klubile. See oleks faking räme. Minu silmis jääb ta legendiks ja loomaks igal võimalikul moel, aga spekulatsiooni transferitest sisse-välja mina enne ei pritsi kui esimesed nimed liikuma reaalselt ei ole hakanud.
Kui need Arsenali kollid välja jätta, siis #104 Boltoni vastu on vist mu üks lemmikuid Chelsea väravaid ever.
Endal on päris mitu lemmikut, kuid #104 on vist ühise effortina kõige parem värav tõesti. Mäletan seda üsna hästi ja suu vajus põrandale. Paar nopet mis endal väga säravalt mälus on (Arsenali vastu on neid muide ikka kohutavalt palju tulnud aastatega haha)
#85 vs Portsmouth, ei midagi erilist aga oli jube sopane ja nõme mäng terve õhtu. Üsna hiline värav oli ja tõi 3 punkti ära.
#91 vs Liverpool, pooleldi Reina abiga, aga 4-4 CL õhtu Liverpooli vastu on minu Chelsea fännina olles üks meeldejäävamaid mänge üldse ja see oli üks vapustavamaid hetki tolles mängus (v.a. Lampard!)
#96 vs Hull, too oli eriti vinge lihtsalt. Minuarust peale mängu väitis et tahtis vist Kaloule tsenderdada hoopis.
#98 vs Stoke, eriti kuna Lampard pani ikka sigavinge passi sinna kaitse taha.
#108 vs Arsenal, no sõnu pole vaja.
#128-130 vs Wigan, nii eredalt meeles 8 väravaline toksimine Wigani vastu ja see kui Drogba nukrutses sest Lampard ei lasknud tal 2-0 penaltit lüüa kuid lõpetas siiski hat-trickiga.
#15(7?) Bayerni vastu ei lähe kindlasti mitte iialgi meelest. Mitte iial.
Algselt postitas zip
Tundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Ei usu, et Drogba teise premieriklubisse läheb, mees on endast liiga palju Chelseale andnud ja ilmselt isegi oleks imelik Chelsea vastu mängida iga hooaeg. Euroopas pakuks vast PSG-d tema varasema prantsuse liiga ajaloo pärast, väike reunion Ancelottiga ja võimalus seal põhis kindlasti mängida.
Teine variant mingil määral, ehk Real, jällegi Mourinhoga reunion, aga seal oleks tal raske iga nädal mängida, pigem otsib Mourinho sellist venda kes Adebayori koha võtaks ja tuleks pingilt vms.
Ja kolmas variant on minna pensi raha teenima kuhugi uuralitele, aga võiks siiski euroopas veel seda meest pallimas näha kuskil.
Kolmas variant on vast kõige enim välja mängitud. Kindlasti ka suuresti sellepärast tahab Drogba raha teenida et oma Foundationit edasi käiata. Ideeliselt võiks kuhugi euroopamaale jääda, aga miski ütleb et 34-selt on siiski siht võimalikult palju raha teenimisel ja sellega teisi aidates.
Algselt postitas zip
Tundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Või, et siis Euroopa Superkarikas Chelsea vastu. Hea küll.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Drogbalt küllaltki kummaline lahkumise põhjus. Ei taha enam pingil istuda? Minu teada on ta ikka põhis olnud koguaeg. Aga no eks Chelsea oleks pidanud suvel ühe kahest ründajast ikkagi müüma, kuna Drogba/Torres ründeliine ei toimi.
Ma mõistan seda juttu nii, et Ükskulm ja Deco said kokku 186 kilo palka
Terryl aga üksinda 186 kilo oma naiste tagaajamise ning rassistlike jutluste eest
Kommentaar