320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
"Even the greatest stories come to an end. My contract is finished and I am now prepared to leave the Blues. It is with great sadness but also with much gratitude that I announce you my departure from Chelsea.
I played my last game for the club in Munich and I am delighted to have finally been able to lift the Champions League trophy after an incredible final. I am sad, even if it is part of the life of a footballer. We have to accept it. Above all, I will remember all the great seasons I have had here, and all the emotions that will remain forever etched in my memory.
Thanks again to all the fans for their tremendous support. I wish the best success to this club where I may come back in the future, but in a different role.
"Blue is the color!""
KaunisAlgselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Panso Vaata postitustEi usu, et Drogba teise premieriklubisse läheb, mees on endast liiga palju Chelseale andnud ja ilmselt isegi oleks imelik Chelsea vastu mängida iga hooaeg. Euroopas pakuks vast PSG-d tema varasema prantsuse liiga ajaloo pärast, väike reunion Ancelottiga ja võimalus seal põhis kindlasti mängida.
Teine variant mingil määral, ehk Real, jällegi Mourinhoga reunion, aga seal oleks tal raske iga nädal mängida, pigem otsib Mourinho sellist venda kes Adebayori koha võtaks ja tuleks pingilt vms.
Ja kolmas variant on minna pensi raha teenima kuhugi uuralitele, aga võiks siiski euroopas veel seda meest pallimas näha kuskil.
Mina ja enamus Marseille' fänne võtaks ta igaljuhul avasüli tagasi.
Kommentaar
-
Drogba arvates on Torres Chelsea tulevik. Eks me näe, et kas tema ennustus läheb täppi või mitte.
Kommentaar
-
Bosingwa ja Kalou lükati üle uksepaku. Kas palk oli meestel nõnda kõrge, et targem on n.ö. loss sisse võtta?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ükskulm oli nagunii mõttetu mees keda nagu ma olen aru saanud isegi Chelski toetajad ei sallinud, saavadki parema mehe asemele tuua. Kalou oli ju nagunii pigem pingipoiss. Kui Hazard peaks teile tulema siis ei oleks Kaloust kippu ega kõppu teil nagunii.
Või antakse oma kasvandikele võimalusi (haha).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar