Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Siin pole enam vaja rakendada, siin juba vaja rehkendada. 35a vend ei taastu enam nii nii kiirelt. Kiirus pole ka enam see. Vigastus oli ka alles, see kiirust juurde ei too tavaliselt. Ise usun, et ostetakse VEEL 1 nimekas mängujuht ja ette uus ryndaja Torrese kõrvale. Oi raisk, siis läheb andmiseks. Can't wait the new season. Chelseal veremaitse suus nagu öeldakse.
Siin pole enam vaja rakendada, siin juba vaja rehkendada. 35a vend ei taastu enam nii nii kiirelt. Kiirus pole ka enam see. Vigastus oli ka alles, see kiirust juurde ei too tavaliselt. Ise usun, et ostetakse VEEL 1 nimekas mängujuht ja ette uus ryndaja Torrese kõrvale. Oi raisk, siis läheb andmiseks. Can't wait the new season. Chelseal veremaitse suus nagu öeldakse.
Ei meeldi see sama võrdlus kogu aeg, aga Giggs on ka täitsa ennekristust vend juba, aga kuna nii palju mänge enam ei mängi ja kõiki ei alusta ka, siis ikka suudab ässata aeg-ajalt sedasi mõtlesin. Muidu õige jutt muidugi. Rohkem Joshi paluks.
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Te ei meeldi mulle oma anti-Lampardi jutuga. On ainult üks kunn ja tema number on 8 ja eesnimi on Frank. Mina olen pettunud kui ta mängu ei saa nagu ka AvB all. Muidugi tahan seda mis parim tiimile aga lihtsalt terve tiim ümber visata, osta mingi 10 90 millist tibla sinna jooksma ja driblama ei vii kuhugi. Lampardile 20 väravat pluss ja saab top skoorijaks. Siis on minu süda rahul
Algselt postitas zip
Tundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Te ei meeldi mulle oma anti-Lampardi jutuga. On ainult üks kunn ja tema number on 8 ja eesnimi on Frank. Mina olen pettunud kui ta mängu ei saa nagu ka AvB all. Muidugi tahan seda mis parim tiimile aga lihtsalt terve tiim ümber visata, osta mingi 10 90 millist tibla sinna jooksma ja driblama ei vii kuhugi. Lampardile 20 väravat pluss ja saab top skoorijaks. Siis on minu süda rahul
Kirjeldatud stsenaariumi vastu pole mulgi midagi ja anti-Lampardist oli see jutt kaugel,(isegi kui nii kõlas). Aga karta on, et ega vend 60 mängu hooajal (siuke tõotab tulla) enam hüpersuperkvaliteetselt ei jaksa kaua. Ehk siis tagasi algse jutu juures, õigesti rakendada venda ja kõik võidavad
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
see oli jah aus kino päeval. ajas kõik piers morganid ja muud tegelinskid, kes ise palju hullemad cuntid kui ash nende arvates ever olla suudaks, tagajalgadele.
Hutch ja Kakuta pole vist parimad sõbrad. Lekib nagu märg sokk. Kakuta eriti tagasi ei tee. Palju rumalaid otsuseid all-round. Halvad söödud. Luiz jookseb uisa-päisa .. väga meh seni
Mikel, Cahill ja Hazard on okeid..
Algselt postitas zip
Eilse "Mikel, Cahill ja Hazard" editi kirjutamise ajal oli hea näha kuidas Pastore kolme venna keskelt lihtsalt sisse kõnnib ja posti virutab.. teist poolaega vapsee ei näinud, uni tuli peale. Piazoni üle on hea meel aga võrreldes Soundersiga oli selline tunne nagu vaataks mingit väga halba replayd 19. maist. Istuti oma poolel ja rünnak oli nagu dirigendita ooper. Kakuta sai vist 2 söötu-tsenderdust kohale terve esimese poolaja peale ja oi kui palju valesööte oli
Algselt postitas zip
Kommentaar