Selline powerrangersikas aga täitsa uhke ja kuri. Aga eilset mängu on raske kommenteerida, hea et muidugi meie eest nüüd Lamps ja Terry lõid. Kuid niimoodi endale sisse imeda...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Õnneks sai 3x Scooter'it kuulata...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas M1kker Vaata postitustaga ma olen enam kui kindel et keegi hakkab varem või hiljem vinguma.
edit: järele mõeldes tundub tema signing kõige mõttetum. Tema positsioonis on sitaks konkurentsi, kõik on noored ja ma ei näe ever teda ühtestki neist parem olemas. Ilmselt paar aega solgutatakse mööda laene ringi ja müüakse kuhugi Saksamaale
edit 2: RDM ütles, et kahte ostu on veel oodata. Moses näib hetkel kõige tõenäolisem. Teine pakkumine oleks siis RB nt.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustÄkki viitsiks nimed välja kirjutada. Kõik ei tea mis need RDM, RVP, PDS, PEG, BBE. AWE, ÄÕOP on.
RB ?
Kommentaar
-
FA saatis JT-le noodi ägeda sõnavara kasutamise eest.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustFA saatis JT-le noodi ägeda sõnavara kasutamise eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust2 küsimust, kas tänane kohtumine chelsea-milan on öösel kell 1 ?
Ja kas Torres mängib ?
Aitäh.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar