Appellatsioon rahuldati ehk JT kandis finaalis mängukeeldu, Atletico Madridi vastu veel mängida ei saa, aga CL grupifaasiks on kapten tagasi, "3 aastat tingimisi" klausliga. Häppytimes.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustHutchinson läks hooajaks Nottingham Forestisse laenule.
Moses ja Azpilicueta olevat nii 48 tunni kaugusel, aga eks seda ole juba mitu nädalat räägitud.
Kommentaar
-
Kas oli vist PSG vastu Hutch ja Kakuta parem äär? See oli küll õudne. Mitte et mulle Hutchinson ei meeldiks aga ütleme nii et see hooaeg premmi liiga jaoks "korralik" backup on vast vara öelda. Kindlasti klassiga mees aga laen tuleb ainult kasuks. Vajab mängimist enne. Aga jah, enne ei taha eriti hooaega alustada kui saab vähemalt ühe soliidse paremkaitsja. Ainus paberitega mees on Ferreira. Kohatäitja Ivanovic on nii keevavereline ja loll aeg-ajalt et see jätab sinna ainult ühe mehe.Algselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Converse Vaata postitustAzpilicueta tulek oleks ainult positiivne, kvaliteetpallur
Päris palju lööb väravaid kaitsja kohta
Kommentaar
-
-
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustdafakk?
Kommentaar
-
Ülehomme Wiganis on kõrval ei keegi muu kui Marko Marin. Eelmine hooaeg, kui ma ei eksi oli ka vigastuste küüsis möödunud, pole just eriti super algusele ka siin saanud. Oscar trügib äkki ennast rohkem peale ja Marko Marinist saab Sub Marin (heeeheeeheeehee)Algselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Kuna meil hooaeg täna ei hakka, siis hoopis paar lustakat kuulujuttu.
Esiteks rääkis Guillem Balague (semiusaldusväärne kodanik mu arvates), et Chelsea tahtvat Modricit 40 milsky eest. Patsaan ise tahtvat ikka Madridi.
Teiseks liiguvad mingid jutud, et Chelsea tahtvat Manust Javier Hernandezt. Olla juba ühe lähenemise ülegi lükanud. hihi.
Ilusat hooaja algust ja jätku, sõbradLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
http://www.youtube.com/watch?v=4xokOatb0Cc Pole küll eriline meistriteos, kuid enesekindlusele tuli kindlasti kasuks
Kas täna alustab paremkaitses Luiz või Ferreira? Teab keegi?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar